Косплейърка почина мистериозно в Москва след се среща с топ

...
Косплейърка почина мистериозно в Москва след се среща с топ
Коментари Харесай

Мистерия: Секси косплейърка умря след скандална нощ с топ мениджър ВИДЕО 18+

Косплейърка умря мистериозно в Москва след се среща с топ управител на огромна компания. Камера улови момичето малко преди гибелта му.

Кристина Д. се срещнала в един от локалните клубове с топ управител на огромна комерсиална компания с фамилия Чул. Мъжът от Южна Корея и момичето се срещнали в апартамент чартърен в центъра на Москва.


Според мениджъра те пили алкохол през цялата нощ. Около три сутринта момичето отишло да си вземе душ, а мъжът задремал. Събуждайки се, той намерил тялото на момичето в банята.

Покойната Кристина Д. има няколко страници в обществените мрежи. На една от тях момичето разгласява своите откровени фотоси от голям брой фотосесии. Косплейърите са ултраотдадени почитатели, които се обличат като обичаните си супергерои, персонифицират се като воини от видеоигри, влизат в кожата на приказни и анимационни персонажи.



Познат на Кристина и неин някогашен сътрудник твърди, че тя дълго време е работила в стриптийз бар. По думи на Дмитрий тя се срещала с богати мъже в наети от тях хотелски стаи. "Тя работеше в стриптийз клуб, където бях арт шеф, там имаше стаи за девойки. Работих с нея шест месеца. Често се срещаше с посетители на клуба и взимаше от тях материална поддръжка ", споделя той.

Според събеседника момичето е можело да "уважи " няколко мъже през нощта. Бившият сътрудник на косплейърката твърди, че от време на време забелязвал синини по тялото й, обаче това не му се сторило необичайно. Той не изключва някои от почитателите й да практикуват BDSM.


"Тя е момиче от Украйна, което пристигна да печели пари. Колко мъже можеше да поеме на нощ? Може би трима или четирима. Просто е невероятно да си спомня всички, които са минали за шест месеца. Имаше стотици. За нея това е обикновено. Мъжете са разнообразни. Има такива, които се занимават със садомазо и БДСМ. Имаше синини по тялото ", споделя Дмитрий.


"Понякога се случва девойките да бъдат бити, до момента в който вършат секс с тях. Тя знае какви опасности поема. Разбира се, има доста девойки, които са от клуба. Те не вървят на никое място. Много имат фамилии, деца. Но те идват, танцуват и си потеглят. Има и други девойки, които имат потребност от повече пари ", прибавя той.

Разследващите откриват събитията на гибелта на момичето.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР