Косовският премиер Рамуш Харадинай заяви, че не може да има

...
Косовският премиер Рамуш Харадинай заяви, че не може да има
Коментари Харесай

Косовският премиер се закани на Сърбия

Косовският министър председател Рамуш Харадинай съобщи, че не може да има делба и замяна на територии сред Косово и Сърбия, съобщи " Танюг ". Сръбският президент Александър Вучич би трябвало да разбере, че търпението ни не е безгранично и ще пазиме правото си, написа Харадинай във Фейсбук.

Четете още: Тлее ли ново буре с барут на Балканите? Въоръжени до зъби косовари нападнаха спокойно заседание на сърби, има доста потърпевши


Сръбската листа би трябвало да се върне на масата и да разисква общите тематики за положителното на всички жители. Ултиматумът е неправилен метод, уточни министър председателят.

Четете още: Александър Вучич за рецесията с Косово: Разгледах и опцията за изпращане на армия, само че избрах мира
Директорът на сръбската държавна работа за Косово Марко Джурич реагира на изказването на Харадинай, като написа в Тwitter, че от изказването станало ясно, че в Прищина на власт са лица, които не желаят мир, а се готвят за война.

" Харадинай е прав като споделя, че не може да има делба и замяна на територии, защото цялата територия на Косово и Метохия е част от Република Сърбия ", написа Джурич.

Четете още: Вучич и Путин разискаха насилието в Косово! Заговори се за потреблението на мощ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР