Косово е Сърбия. За това настоя за пореден път сръбският

...
Косово е Сърбия. За това настоя за пореден път сръбският
Коментари Харесай

Вучич: Косово е Сърбия

Косово е Сърбия. За това настоя за следващ път сръбският президент Александър Вучич. Вучич съобщи, че няма да лъже хората, само че повтори, че не е компромис, в случай че Сърбия загуби всичко и албанците получат всичко, съобщи осведомителната организация Бета.

Това е първият път, когато Вучич признава, че Косово към този момент не е част от Сърбия. В четвъртък Вучич сподели на проправителствената телевизия Pink, че назначеният за косовски министър председател Албин Курти приказва " нелепости ", когато сподели, че в случай че вдигне митата за импорт на артикули от Сърбия и Босна, той ще вкара взаимни ограничения вместо Сърбия.

По-рано косовски спецчасти нахлуха в северен регион обитаем със сърби. Около 100 служители на реда с 25 автомобила. Причините са незнайни. Сръбският външен министър Ивица Дачич съобщи, че управляващите в Прищина отдръпват молбата си за присъединение към Интерпол. В Белград одобряват този несполучлив опит на Прищина да се причисли към тази организация като огромна победа, съобщи News.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР