Косопадът е много често срещан проблем. Причините са много разнообразни,

...
Косопадът е много често срещан проблем. Причините са много разнообразни,
Коментари Харесай

Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами

Косопадът е доста постоянно срещан проблем. Причините са доста разнородни, като дефицит на витамини, химически резултати върху косата и скалпа (оцветяване, лакове и др.), хормонални промени, стрес и други.

Можем да спрем загубата на коса и да възстановим изгубената компактност, искра и издръжливост на косата с домашни и естествени предписания.

Използвайки елементарни и елементарно налични съставки, можете да се отървете от косопад бързо и елементарно. Основното е да ги прилагате постоянно и резултатите ще Ви задоволят.

И това е забавно - Топ храни срещу косопад и чупливи нокти - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdraave.to

Ние Ви предлагаме предписания, основани на ленени семена. Лененото семе е богато на омега-3, неразделна част от кожата и косата. Лечението е доста сполучливо.

Съставки:
2 супени лъжици ленено семе 1 чаша топла вода
Смесете водата и ленените семена и оставете да се киснат за през нощта. Сутринта ще забележите, че водата наподобява като желе. Разбъркайте ленената инфузия и я поставете в буркан, като я прилагате на косата и корените на косата всеки ден, като масажирате скалпа.

Инфузията може да се съхранява в хладилника в продължение на 2 седмици.

Лененото семе е естествено, само че някои хора са алергични към него. Изпробвайте теста преди приложимост.

Можете също по този начин да употребявате маски за коса въз основата на инфузии от ленено семе. Ето някои от най-простите и най-ефективни предписания:

Един добър резултат за подсилване и ускорение растежа на косата е прибавянето на алкохолна смес от червен пипер и витамини.

При първото потребление намалете дозата на пипера, посочена в рецептите.

Много дейно е да се смеси смес от пипер за коса с течни витамини А и Е и инфузия от ленено семе.

Има позитивен резултат върху епидермиса. Благодарение на тази примес, ще се обезпечи резултатът от стимулирането на растежа на космите и укрепването на космения фоликул.

Купете смес от пипер, може и от аптека, той е на ниска цена, и може да се подготви в домашни условия: няколко люти чушки се режат на дребни късчета (с ръкавици), залейте с чаша алкохол и оставете да киснат в продължение на 7 дни на мрачно място.

Вземете две супени лъжици инфузия от ленено семе, прибавете една чаена лъжичка смес от пипер, няколко капки витамин А и Е.

Разбърква се добре и се нанася върху косата, която се втрива в скалпа. Оставете за 15-20 минути, по-късно изплакнете с вода. Такава маска не би трябвало да се прави повече от 2 пъти седмично в продължение на един месец.

Против загуба на коса, тази рецепта също работи дейно. Смесете 4 супени лъжици естествен мед с една чаена лъжичка смес от пипер. Разбъркайте сместа в скалпа и оставете за 15-30 минути. Завийте главата с фолио, обвийте я с забрадка. Изплакнете щедро с топла вода. Правете процедурата един път седмично.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР