Космонавтите преминават всевъзможни тестове и се подлагат на множество изпитания

...
Космонавтите преминават всевъзможни тестове и се подлагат на множество изпитания
Коментари Харесай

Космонавтите ще носят пистолети при полет

Космонавтите минават всевъзможни проби и се подлагат на голям брой тествания на Земята, преди да се насочат към необятния космос. Досега обаче в тези образования не се предвиждаше те да пътуват въоръжени.

Руските управляващи възнамеряват да трансформират това. Страната към този момент тества револвер, който би могъл да бъде изпратен в Космоса дружно с хората. Той няма да бъде употребен отвън рамките на Земята, а на нейна територия, при завръщането на совалките.

Според шефа на съветската галактическа организация Роскосмос Дмитрий Рогозин това се постанова, тъй като все по-често астронавтите кацат в отдалечени региони. Пилотираните кораби се насочат към съветския Далечен Изток при кацането си на планетата. " Възможно е приземяванията да бъдат и регион, който не е обитаем, в гора или в степите. Космонавтите споделят, че би било добре да имат оръжие ", показва Рогозин.

Той прибавя, че то към този момент се тества и най-вероятно след година и половина ще стане част от комплекта, с който космонавтите напущат рамките на Земята.

Във функционалностите на сходни оръжия влиза както отбраната на хората в диви местности, по този начин и изстрелването на сигнални ракети./ Марица

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР