Космонавтите от НАСА се подлагат на всевъзможни процедури и режими,

...
Космонавтите от НАСА се подлагат на всевъзможни процедури и режими,
Коментари Харесай

13-дневната диета за космонавти, която ускорява метаболизма и стопява мазнините

Космонавтите от НАСА се подлагат на всевъзможни процедури и режими, които да ги вкарат и поддържат във форма.

Едно от нещата, през които минават, е 13-дневна диета, която има за цел да форсира метаболизма и да отстрани всички непотребни мазнини.

Днес желаеме да ви срещнем с този режим на хранене, само че ви предизвестяваме: той е извънредно сложен и изисква строго съблюдаване на няколко значими правила.

Ако имате някакво заболяване или проблеми с кръвното налягане, консултирайте се първо със своя персонален доктор преди да изпробвате този режим.

С този режим биха могли да се смъкват сред 5 и 10 кг, според от наднорменото тегло и положението на ендокринната система. Обичайно хората, които вършат диети, само че все не могат да отслабнат, имат проблеми с щитовидната жлеза.

Не забравяйте да пиете доста вода по време на режима.

Ето го и него:
13-дневната диета за космонавти, която форсира метаболизма и стопява мазнините 12 фотоси  13-дневната диета за космонавти, която форсира метаболизма и стопява мазнините  13-дневната диета за космонавти, която форсира метаболизма и стопява мазнините  13-дневната диета за космонавти, която форсира метаболизма и стопява мазнините  13-дневната диета за космонавти, която форсира метаболизма и стопява мазнините
!!! Припомняме ви, че преди да започнете нова диета, най-добре първо се консултирайте с персоналния си доктор или експерт диетолог!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР