Космическите науки ще спасят човечеството от изчезване. След време идните

...
Космическите науки ще спасят човечеството от изчезване. След време идните
Коментари Харесай

Космическите науки ще спасят човечеството от изчезване

Космическите науки ще спасят човечеството от изгубване. След време идните генерации ще гледат назад към действителността сега и ще виждат от вероятността на бъдещето историческото значение на протичащото се сега, разяснява Тихомир Димитров, създател и основен изпълнителен шеф на Space Academy, в предаването " Смарт час " с водещ Живка Поптанасова.

" Space Academy е план, който взех решение да основа през 2016 година, откакто посетих програмата " Космически науки " в Съединени американски щати през 2015 година Тя съставлява е тримесечен курс, който събира 120 души от целия свят и ги среща с най-новото от галактическата промишленост ".

" Астрономията и астрофизиката описват за устройството на Космоса. Другите науки са астронавтиката и галактическото инженерство ", разкри гостът.

Тихомир Димитров показа, че децата задават въпроси какъв брой стара е Вселената, какъв брой огромен е Космосът, какво има в Слънчевата система и други

Освен в границите на тези стратегии занятия от подобен темперамент се организираме и в частните учебни заведения ".

От думите на госта стана ясно, че децата получават информация по няколко канала, в това число лекционна част и планове като основаване на лична звездна карта.

Гостът посочи, че шефовете са доста отворени към начинания от подобен вид, просто се намират в рамка, която съблюдават.

" Живеем в неповторимо време, в което нашите деца в България могат да вземат участие в международната галактическа промишленост. В момента проектите на Европейската галактическа организация и НАСА са през 2024 година да стъпим назад на Луната... ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР