Космически войски, провокации спрямо Русия, военни паради – какво още

...
Космически войски, провокации спрямо Русия, военни паради – какво още
Коментари Харесай

Liberty Nation: Новият военен бюджет ще помогне на САЩ да си докара още врагове

Космически войски, провокации по отношение на Русия, военни паради – какво още има в отбранителния бюджет за 2019 година? – пита в Liberty Nation анализаторът Андрю Моран в обявата си „ SPACE WARS, MILITARY PARADES, PROVOKING RUSSIA – WHAT’S INSIDE NDAA 2019?”.

Привържениците на отвод от интервенции и бранителите на свободата в този момент чакат всяка година да видят какво военнопромишленият комплекс и огромните държавни политици имат в ръка под формата на Закона за бюджетното финансиране на националната защита, прочут още като NDAA.

Законопроектът за NDAA ще коства повече от 700 милиарда $ разноски за идната фискална година. Законодателите в Народното събрание получиха преобладаващо болшинство, като завоюваха с 351 гласа, а в този момент Законопроектът се разисква в Сената, където най-вероятно ще бъде признат с доста малко корекции.

Правителството на Съединени американски щати възнамерява да изразходи за защита 717 милиарда $ през идната финансова година. Това включва 639,1 млрд $ в главното финансиране, 69 милиарда $ в интервенции за изключителни обстановки и 8,9 милиарда $ за наложителни разноски за защита.

Един от аспектите на законодателството, което събра двустранна поддръжка, е нарасналата грижа и внимание за чиновниците и техните фамилии.

Войските ще получат нарастване на заплатите от 2,6%, както и специфични хонорари, бонуси и тласъци за чиновници, обслужващи тяхната страна в области с огромно търсене. Това ще се отнася за армията, военновъздушните сили, военноморския и военновъздушния запас и Военновъздушни сили на националната армия. Федералните управляващи ще провиснал още 11,3 милиарда $ за военно строителство, което включва и фамилните жилища.

Това, което най-вероятно ще провокира максимален спор в цялата страна, е предлагането за осъществяване на национално военно честване във Вашингтон, с цел да бъдат почетени мъжете и дамите в униформа от последните 100 години. Това изиска президентът Доналд Тръмп след визитата си във Франция, където президентът Емануел Макрон организира ексцентричен боен церемониал.

Най-новата NDAA си слага за цел да обнови военното съоръжение. Ето някои от покупките, които държавното управление на Съединени американски щати ще направи за Пентагона: 360 млн. $ за бойни транспортни средства Stryker A1; 85 милиона $ за хеликоптери UH-60M Black Hawk;105 милиона $ за EQ-4 (безпилотни самолети);150 млн. $ за стандартни благоприятни условия за бърза реакция;500 милиона $ за взаимна отбрана на противоракетна защита с Израел. Вашингтон търси и други способи за възобновяване на бойната подготвеност: 24,2 милиона $ с цел да усили времето за полети; Още 927,97 $ за ремонт на оборудване;Реформиране на бюрокрацията. Готови ли сте за някои галактически войни? Е, не Star Wars по някакъв метод.
Президентът Тръмп обясни, че желае да ускори американското военно наличие в космоса.

Според законодателството, Пентагонът ще бъде ориентиран към основаването на проект за развиване на военновъздушните си качества. Секретарят на Военновъздушни сили ще бъде претрупан с правенето и реализирането на самодейност за увеличение на размера и качеството на галактическия състав във Военновъздушни сили.

Правителството ще сътвори сили за галактическото пространство, което ще създаде доктрина и проекти за пердах сред галактически кораби и ще дефинира галактическото пространство като полесражение.

А ето по какъв начин Съединени американски щати ще третират Москва отсега нататък: Прилагане на нови наказания по отношение на оръжейната индустрия. Забрана на съдействието сред военните от двете страни.Заделяне за Украйна 250 милиона $ за смъртоносни отбранителни системи против Русия.Планират се 6,3 млрд $ за увеличение числеността на американските войски в Европа, с цел да възпрат съветската експанзия. Подкрепа за интернационалните партньорства за битка с съветската експанзия.
В отговор на експанзията на Китай ще бъде препоръчана военна и логистична поддръжка в района за военни учения дружно с Австралия, Индия и Япония. Освен това американските данъкоплатци ще провиснал средства на Тайван, с цел да оказват помощ повишението на неговите военни благоприятни условия - провокативен ход, като се има поради, че Пекин към момента твърди,че има суверенитет над острова.

NDAA залага неща, които Вашингтон сякаш не е допускал: подкопаване на мирни задачи, изпращане на страната в по-дълбок дълг, основаване на повече врагове по света и гарантиране, че американците ще са по-малко сигурни. Да се надяваме, че идващият законопроект за NDAA ще съдържа това предизвестие: да приключат войните и да върнат войските у дома, обобщава Андрю Моран.

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР