Космическа заплата е договорил с бТВ Михаил Билалов, който от

...
Космическа заплата е договорил с бТВ Михаил Билалов, който от
Коментари Харесай

Космическа заплата за водещия на Стани богат

Космическа заплата е договорил с бТВ Михаил Билалов, който от 20 декември е на екран като водещ на шоуто " Стани богат ". Актьорът, станал известен около ролята си на Джаро в сериала на Българска национална телевизия " Под прикритие ", чака цели 22 хиляди лв. в банковата си сметка в рамките единствено на месец, настояват източници на " Уикенд ".

Билалов ще получава 1000 лв. хонорар за всяко излъчено по Би Ти Ви предаване на завръщащото се в ефир шоу " Стани богат ". Планирано е то да бъде на екран всяка делнична вечер от 18 часа на мястото на сериала " Татковци ", който излиза във почивка най-малко до края на февруари. При 22 работни дни месечно това означава 22 хиляди лв. заплата за Михаил Билалов.

Горе-долу същите пари той би получил и за роля в сериал на малкия екран, което обаче би му коствало доста повече време и труд. В " Стани богат " се снимат по няколко епизода дневно, не се изисква кой знае каква предварителна подготовка, както когато артистът влиза в роля, не се вършат доста повторения, нито се учат реплики наизуст. В същото време в малкия екран не се тормозили да развържат кесията за шоуто, защото очаквали доста положителни резултати от него, настояват осведомени. Би Ти Ви популяризира интензивно " Стани богат " още от края на юли, когато бе оповестено, че е купила формата, който преди години потегли от Нова тв, а по-късно се излъчваше за малко и по Българска национална телевизия. Толкова дълга рекламна акция скоро не е правила нито една тв продукция. Освен това комедията " Татковци " сътвори табиет на феновете, които търсят развлечение, да включват Би Ти Ви в 18 часа. Очаква се тази публика да се прелее към " Стани богат ", като в това време бъде привлечена и публиката, която обича излъчвания в въпроси.

Михаил Билалов е водещ на " Стани богат " от 2018 година, когато играта потегли по Българска национална телевизия. Той смени Ники Кънчев, който бе лице на шоуто в Нова тв, където то се излъчваше с известни спирания в продължение на цели 13 години – от 2001-а до 2014-а. Заплатата на Джаро не е най-високата в родния шоубизнес. Преди пандемията звездите печелеха и доста по-солидни суми от своите изяви пред камера. Един от рекордьорите е починалият към този момент Стефан Данаилов, за който се говореше, че е взел 150 хиляди лв. единствено за един сезон на сериал, сниман за Би Ти Ви. За Юлиан Вергов се твърди, че е взимал цели 5 бона на епизод от сериалите, в които е взел участие. Според слуховете, самият Билалов е прибирал по 7000 лв. на епизод, когато се е снимал в " Под прикритие ". Подобни суми обаче останаха единствено хубав спомен след експлоадирането на пандемията. За две години родните артисти, които като цяло не са най-пестеливата колегия, са докарани съвсем до просяшка сопа. Ето за какво парите, които Билалов ще прибере от " Стани богат ", се считат за извънредно сериозен пробив на фона на това, което се случва с сътрудниците му в последните две години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР