Косите на Кира Анджелика настръхват, след като малкото й момиченце

...
Косите на Кира Анджелика настръхват, след като малкото й момиченце
Коментари Харесай

6-годишно момиче: Преди да се родя , бях оперна певица

Косите на Кира Анджелика настръхват, откакто дребното й момиченце Дороти разкрива необикновено точни детайлности за предишния си живот, написа Daily Star. Дороти споделя, че се е превъплътила от минал живот, когато е била известната зад Океана оперна певица Лили Понс. Момиченцето даже разказва по какъв начин е умряла от рак през 70-те години.

Майката споделя за казаното от детето й на калифорнийския доктор и откривател на прераждането Уолтър Семкив. Споделя и за своето ужасяващо привидение, когато е бременна в осмия месец с Дороти. Кира сънува усмихнато младо момиче в карирана рокля и чува глас, който вика: „ Мамо, мамо “. След това момичето изчезва, само че няколко години след раждането на Дороти Кира вижда, че щерка й е доста сходна на призрачния облик, който вижда в съня си.

От доста дребна Дороти пее извънредно надарено и красиво. Кира споделя, че детето й има „ магнетично театрално наличие “, когато взе участие в музикална продукция на тригодишна възраст. След като търси в Гугъл, Кира научава всичко за живота на Лили Понс като сопрано звезда на Метрополитън Опера в Ню Йорк, както и за кариерата й в Холивуд през 30-те години и прехода към малкия екран през 50-те години.



Малката Дороти дава точни детайлности за Лили, в това число за способността й да приказва доста езици и да свири на пиано. Казва, че Лили е станала професионална певица на 22 години, че обича дивите котки и птичите песни.

Но най-страшно за майката е, че Дороти развива болки в стомаха, преди един ден да разгласи, че Лили Понс е „ умряла от мощна болежка в стомаха “. Оперната прима в действителност умира от рак на панкреаса през 1976 година

Доктор Семкив настояява, че казусът на Дороти има всички отличителни белези на същински роман за прераждан. Едно от доказателствата е и това, че Дороти и Лили Понс имат сходни черти на лицето.

„ Певческият и актьорски гений на Алис Понс се повтаря като Дороти Анджелика “, споделя докторът.

Д-р Семкив, който е изследвал хиляди евентуални случаи на прераждане, има вяра, че визията на Кира е била „ прокламиращ сън “ – феномен, разпознат за първи път от пионера откривател на прераждането, професор Иън Стивънсън, който има вяра, че има доказателства, че душите изпращат сънища на фамилии, в които ще се преродят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР