Кошмарно пътуване имаха Катя и Здравко от “Ритон” на път

...
Кошмарно пътуване имаха Катя и Здравко от “Ритон” на път
Коментари Харесай

Потрес: Откраднаха Сутиените На Катя От “ритон”

Кошмарно пътешестване имаха Катя и Здравко от “Ритон” на път от Денвър към Лас Вегас преди ден. Дуетът е на турне в Съединени американски щати и Канада, което стартира на 1 ноември и ще продължи до края на месеца, само че шансът не е с емблематичните естрададжии, които се оказаха без багаж в Столицата на хазарта. При това изчезна не какво да е, а бельото на нежната половинка от дуета Екатерина Михайлова, което е правено по поръчка, с цел да обхване именития й бюст.

На път за Лас Вегас престоят на звездите на летището в Денвър бе продължен с няколко часа, защото самолетът излетя със забавяне, написа lupa.bg. Още по-неприятната изненада обаче занапред предстоеше. След като самолетът кацна на аеродрума в пустинята Невада чак измежду нощ, Катя и Здравко с смут установяваха, че два от общо четирите им куфара са били изгубени.
В единият били интимните принаджелности на Катя, включително дузина извънредно скъпи сутиени, шити особено за нейните гърди.
Карък с полетите преследваше и организаторката на задокеанското им турне Петя Романова. Полетът, с който тя трябваше да кацне във Вегас, бе анулиран и се наложи да лети с друга аеролиния. Въпреки перипетиите, компанията в последна сметка се събра в летището.

Неприятните прекарвания помрачиха настроените им, а Здравко в характерен жанр изригнал: “Тука има пръст оная бабка Кица (Кичка Бодурова). Тя ни е проклела!” Както е известно, ритонците и бургаската певица, която живее в ЛАс Вегас, са в лю’та омраза от години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР