Кошмарната за Колорадо Рокис серия от девет поредни домакински загуби

...
Кошмарната за Колорадо Рокис серия от девет поредни домакински загуби
Коментари Харесай

Колорадо изпъди кошмара Аризона с 19 точки за 5 ининга

Кошмарната за Колорадо Рокис серия от девет следващи домашен загуби против Аризона Дайъмъндбекс в МЛБ завърши. Тази нощ " скалистите " се разправиха по нечовечен метод с " гърмящите змии " и разгромиха своя противник в Западната дивизия на Националната лига с 19:2.

Гостите на ст. " Куурс Фийлд " в Денвър поведоха с хоумрън на Пол Голдшмит още в 1-вия ининг. След това обаче като че ли цялото бейзболно небе се отвори и изсипа върху тях същинска градушка от топки пред и зад оградата.



Само за 5 ининга офанзивата на Колорадо навъртя 19 точки, като означи пет пъти в 1-вия, четири във 2-рия, три в 3-тия, шест в 4-тия и един път в 5-ия. Два хоумръна с общо 4 точки удари Карлос Гонсалес, а по един изстрел отвън игрището насочиха Йън Дезмънд за 3 точки, Чарли Блекмън за 2 точки и питчерът Херман Маркес за соло обиколка.

Видял скоростния разпад на отбора си, мениджърът на Аризона Тори Ловуло реши да запази най-малко булпена и от 4-тия ининг нататък употребява полеви играчи като питчери.



В своето пето качване на възвишението във Висшата лига вторият бейзмен Даниъл Дескалсо хвърля 2 ининга и 2/3 до края на 6-ия и пое 3 точки от 4 шлагера, в това число два хоумръна. В първата си питчерска изява след колежа кетчерът Алекс Авила пък създаде последните 2 ининга с 1 шлагер и без точка.

" Това е като колелото. Не се не помни – показа с усмивка Авила, който стартира мача зад хоума, мина през първа база и приключи на хълма. – Не съм се опитвал да върша нищо особено. Просто хвърлях страйкове и това беше всичко. "



Стартерът на Дайъмъндбекс Шелби Милър (L 0-4) устоя единствено един ининг в своя четвърти мач след едногодишно възобновяване от интервенция на лакътя в хвърлящата ръка. Веднага след мача 27-годишният десничар бе изпратен във Финикс за нови проучвания на ставата.

Маркес (W 8-8) пък изкара съвсем безгрижни 6 ининга на възвишението за Рокис, през които даде единствено 2 точки от 5 шлагера. След като откриха резултата, гостите имаха достойнството да отбележат и последната точка в мача – при 1:19 в 6-ия ининг Давид Пералта пласира RBI-сингъл в центъра.



Колорадо Рокис - Аризона Дайъмъндбекс 19:2
ст. " Куурс Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
АРИЗОНА
1
0
0
0
0
1
0
0
0
2
6
0
КОЛОРАДО
5
4
3
6
1
0
0
0
Х
19
19
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 11 ЮЛИ:

Американска лига

Тампа Бей Рейс - Детройт Тайгърс 4:2
Минесота Туинс - Канзас Сити Роялс 8:5
Бостън Ред Сокс - Тексас Рейнджърс 4:2
Балтимор Ориолс - Ню Йорк Янкис 0:9
Хюстън Астрос - Оукланд Атлетикс 3:8
Лос Анджелис Ейнджълс - Сиатъл Маринърс 0:3

Национална лига

Питсбърг Пайрътс - Вашингтон Нешънълс 2:0
Сан Франциско Джайънтс - Чикаго Къбс 5:4 (13 ининга)
Маями Марлинс - Милуоки Бруърс 5:4 (12 ининга)
Ню Йорк Метс - Филаделфия Филис 3:0 (10 ининга)
Сан Диего Падрес - Лос Анджелис Доджърс 2:4

Интерлига

Кливланд Индиънс - Синсинати Редс 19:4
Атланта Брейвс - Торонто Блу Джейс 9:5
Чикаго Уайт Сокс - Сейнт Луис Кардиналс 4:0

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР