Кошмарната истина е, че домовете ни са препълнени от една

...
Кошмарната истина е, че домовете ни са препълнени от една
Коментари Харесай

Тези Предмети С В Дома На Всеки, Без Да Подозираме, Че Са Скрит Убиец!

Кошмарната истина е, че домовете ни са претъпкани от една страна с ненужни предмети, от друга с артикули, които освен, че не са потребни, само че и могат да ни причинят ракови болести и тежки алергии, а най-застрашени са нашите деца. Опасностите идват от доста неща, само че най-много от отровните химикали, които съдържат следните артикули, които кой знае за какво считаме за нужда.

На първо място от ароматизирани свещи, които не са 100% восъчни.

Изследванията демонстрират, че над 40% от свещите на нашия пазар съдържат оловни влакна, които се употребяват за сгъстяване на ароматизираната свещ. Те се поставят в нея, защото ароматните добавки размекват свещите и те се огъват, а това не е естетично. Оловната нишка придава издръжливост, само че при запалване на свещта изпаренията са потвърдено канцерогенни! Свещи с олово излъчват 5 пъти повече нездравословни газове от допустимата норма.

Махнете и ароматизаторите за въздух! Тези приятни аромати се носят в дома ни, могат да ни разболеят съществено. Те съдържат доста химикали и отрови, които излъчват канцерогенни субстанции и с изключение на рак могат да ни причинят продължителен бронхит и астма. По-добре у вас да ухае на пържен лук, в сравнение с сигурна гибел.

Сухите дезодоранти са потребни за личния ни комфорт, обаче също крият огромни рискове за здравето. Изследванията сочат, че някои от тях съдържат отровни химикали, които проникват надълбоко в тялото ни. Самите антиперспирантни дезодоранти са направени за да се останат дълго в кожата и да блокират потните жлези, което пък оказва помощ на рисковите химикали да останат повече върху нас и да обхванат още по-дълбоко надълбоко в тялото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР