Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център

...
Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център
Коментари Харесай

Жена издъхна в Спешното във Враца, а рецепционистката си бърка кафето! ВИДЕО

Кошмарен случай с съдбовен край се разигра в Спешен център във Враца. За това алармира свидетел, който твърди, че жена на към 35-40 години, е издъхнала пред регистратурата.

Тя е придружавана от своя брачен партньор и дребното им детенце, което за голямо страдание става и очевидец на ужаса. Иван Илиев разгласява покъртително видео от лечебното заведение. На него се вижда, по какъв начин служителка на регистратурата безучастно гледа през стъклото и разяснява, че дамата евентуално е пила нещо.

В същото време не стопира да разбърква кафето си! Впоследствие, вместо да повика доктор, тя пита дали брачният партньор знае ЕГН-то на дамата.

Притесненият мъж споделя, че на жена му не ѝ доближава въздух и евентуално си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, само че не съумява и главата ѝ се накланя встрани.

Два дни жена му е приемала „ Флудрекс “, а през нощта се е събудила със зной.

" За мен здравната сестра на регистрацията трябваше незабавно да извика доктор, а не да търси персонална карта, регистрация и изработка на тест за коронавирус. Ако беше захранена с О2 (съпруга и първите думи му бяха-нестига и въздух) дамата щеше да е избавена, а нямаше и 35-40г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи!, " написа Иван Илиев.

Вълна от отвращение и яд провокира обявата. Хора от региона споделят, че във въпросното Спешно поделение практиката е такава, както и отношението.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР