Кошмарен инцидент е станал през уикенда. Автобус, пълен с ученици,

...
Кошмарен инцидент е станал през уикенда. Автобус, пълен с ученици,
Коментари Харесай

Ученици се разминаха на косъм от страшен инцидент на пътя

Кошмарен случай е станал през уикенда. Автобус, цялостен с възпитаници, е аварирал на връщане от връх Ком над Берковица, заяви BulNews.bg.

Произшествието е станало малко след 10 часа в събота. Група деца от Пето СУ „ Христо Ботев “ в Монтана се прибирали от екскурзия.

Шофьорът на автобуса - 50-годишен мъж, се спускал с несъобразена скорост по стръмния сектор. Той изгубил надзор над ръководството на тежката машина. Успял да навие внезапно кормилото и предотвратил рухването на рейса в пропастта, само че спрял в канавката, като се забил в близо до пътя дърво.

Пътуващите в рейса учители и възпитаници в дребните класове се разминали единствено с уплахата от случилото се. Шофьорът също е незасегнат. Нанесени са материални вреди по рейса, който е благосъстоятелност на монтанската компания „ ЕЛИТ ЕКСПРЕС – СТЕФАН СТЕФАНОВ” Едноличен търговец.

Мястото на пътнотранспортното произшествие е посетено от дежурна група на районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Берковица, дежурен екип на изпълнителна организация „ Автомобилна администрация, както и на КАТ Берковица. Возилото е изтеглено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР