Кошмарът на Путин се сбъдва - Украйна скоро ще бъде

...
Кошмарът на Путин се сбъдва - Украйна скоро ще бъде
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Кошмарът на Путин - западна бойна техника за Украйна

Кошмарът на Путин се сбъдва - Украйна скоро ще бъде въоръжена със западна бойна техника. Полша пое ангажимент да изпрати на украинците за пръв път западни танкове Леопард 2 - последно потомство бойни машини, превъзхождащи всичко съветско.

В добавка стана ясно, че и Англия ще прати танкове Challenger 2 - от същия клас като Леопард 2, особено създадени да се оправят с съветската техника - в действителност остаряла руска. Канада пък ще прати нови ПВО системи - NASAMS.

Иначе съветският деспот през днешния ден има мотив за празнуване - съгласно данни на държавната социологическа организация ВЦИОМ той е най-популярният политик в страната. Тази година 55% руснаците, които вземат присъединяване в анкетата от 2006 година (началото на първия му мандат), избраха Путин, надалеч зад него са Лавров и Шойгу.

На първо четене в Народното събрание през днешния ден депутатите одобриха решенията на ТЕЛК да важат до новото явяване на комисия за преосвидетелстване. По време на пандемията нормативни недомислици доведоха до краткотрайна загуба на инвалидна пенсия за хиляди българи, измененията вземат решение този проблем.

Главният прокурор Иван Гешев предстоящо не хареса законопроект на " Демократична България ", с който се предлага облекчение на рестриктивните мерки за индустриалния коноп - типа канабис, в който няма психоактивни субстанции. Сегашните правила били задоволително положителни, вносителите не дефинирали по какъв начин да се отличават растенията.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР