Кошмарът на Бургас Лариса, която побърква хората с агресивното си

...
Кошмарът на Бургас Лариса, която побърква хората с агресивното си
Коментари Харесай

Кошмарът на Бургас Лариса вилнее в аптека, кълне и иска спирт

Кошмарът на Бургас Лариса, която побърква хората с агресивното си и несъответстващо държание от години, още веднъж е на независимост. От 19:00 ч. довечера психичноболната жена вилнее в аптека " Диляна " в бл. 126 в жк " Лазур ", оповестява " Флагман ", като се базира на очевидци. Лариса е нахлула в обекта, крещейки на аптекарките да й дадат алкохол. След отхвърли им тя станала още по-агресивна и почнала да ги кълне. Опитите им да я изгонят от аптеката също не са дали резултат. Наложила се е намесата на сотаджии, които извели преди минути психичноболната жена от обекта.

Припомняме, че нападателната Лариса бе прибрана в Центъра за психологично здраве в Бургас, откакто атакува бременна бургазлийка и 3-годишното й дете на 11-ти юни. Не е ясно от кой момент рисковата жена е на независимост, само че от няколко дни още веднъж основава проблем на живущите в жк " Лазур ".

След като прекали с алкохола, изпада в рецесии и налита на хора. Често основава проблеми и на водачите, скачайки им пред колите в придвижване.

Полицията и прокуратурата са безсилни, защото нямат законово право да я настанят за по-продължително лекуване в Психодиспансер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР