Кошмарът ГЕРБ посяга към Конституцията продължава. Това заяви социалистът Крум

...
Кошмарът ГЕРБ посяга към Конституцията продължава. Това заяви социалистът Крум
Коментари Харесай

Кошмарът ГЕРБ посяга на Конституцията продължава, притеснени от БСП

Кошмарът " ГЕРБ протяга ръка към Конституцията " продължава. Това съобщи социалистът Крум Зарков по време на дебатите за основаване на комисия за нова Конституция, препоръчана от ръководещата партия.

Герберите желаят всяка група да излъчи по трима свои представители в комисията, както в нея да се включат и трима самостоятелни депутати.

Българска социалистическа партия е срещу основаването въобще на такава комисия и няма да взе участие - не с трима, а даже и с нула членове, увери Зарков. Н яма потребност от нова Конституция , безапелационен бе аленият народен представител. По думите му в плана на ръководещите 90% от текстовете преповтаряли годния сега главен закон . Промените на ГЕРБ били неприемливи за гражданското общество. Той настоя за оставката на държавното управление.
 ГЕРБ желае парламентарна комисия да сондира хрумвания за нова Конституция
ГЕРБ желае парламентарна комисия да сондира хрумвания за нова Конституция

Проектът ще бъде изпратен и на Венецианската комисия за мнение и мнение

Хората знаят какво се случва и знаят какво е решението на политическата рецесия , уверен е Зарков.

Валери Жаблянов уточни, че са изрично срещу новата Конституция на ГЕРБ.

Това, което предлага болшинството за нова Конституция, носи единствено безпорядък, по думите му. Не разрушавайте съществуващият парламентарен ред в страната, настоя Жаблянов.
 ГЕРБ сбраха 120 подписа и внасят Конституцията си
ГЕРБ сбраха 120 подписа и внасят Конституцията си

ГЕРБ, Оперативна програма, част от самостоятелните депутати и част от " Воля "

Припомняме, от ГЕРБ внесоха предлагането си за нова Конституция,. Те бяха подкрепени от съдружните си сътрудници от Оперативна програма, както и от депутати от " Воля " и самостоятелни. От, че няма да поддържат самодейността на ГЕРБ, от.

2 септември бе разгласен като краен период, в който ГЕРБ да съберат нужните им подписи от премиера Бойко Борисов. Ако не ги бяха събрали, това би довело до оставка.

На 14 август министър председателят Бойко Борисов в своя изказване предложи . Тогава Борисов увери, че ще се отдръпна в деня, когато бъде свикано Велико национално заседание .

Междувременно първото предложение за нов Основен закон на ГЕРБ, което бе импортирано тържествено в Народното събрание, бе главно редактирано.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР