Кош на Дани Грийн 0.5 сек. преди края донесе успеха

...
Кош на Дани Грийн 0.5 сек. преди края донесе успеха
Коментари Харесай

Кош на Дани Грийн 0.5 сек. преди края донесе успеха на Торонто над Орландо

Кош на Дани Грийн 0.5 сек. преди края донесе триумфа на Торонто над Орландо
Отборът на Торонто Раптърс победи с 93:91 като посетител Орландо Меджик в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация. Двубоят стартира чудесно за водача в Източната конференция, който поведе с 12 точки след края на първата четвърт. Разликата доближи 18, само че домакините започнаха последователно да се завръщат в мача, макар че губеха с 10 на полувремето.

Последва най-силния интервал за Меджик, които излязоха за първи път напред в резултата с два пункта след края на третата четвърт – 75:73. Драмата в конфликта занапред обаче предстоеше. Серж Ибака даде задатък на Раптърс от две – 91:89, преди Еван Фурние да изразни след забивка 2.3 сек. Възпитаниците на Ник Нърс обаче ликуваха в края след надвит панер на пристигналия през лятото от Сан Антонио Спърс Дани Грийн, който осъществя 0.5 сек. преди сирената и приключи с 13 точки.

За Торонто най-резултатен бе огромната им звезда Кауай Ленърд с 18 пункта, а Паскал Сиакам и Серж Ибака прибавиха надлежно по 15 и 14 за триумфа. За Орландо Фурние вкара 27, а центърът Никола Вучевич реализира дабъл-дабъл – 14 точки и 18 битки, които обаче не се оказаха задоволителни за успех на домакините.

С триумфа си Торонто към този момент е с общ баланс 14-4, най-хубавия посетител в лигата с 7-2 и на победа пред втория на Изток Милуоки Бъкс. Орландо пък са с равни индикатори – 9 победи и 9 загуби. В идващите си дуели Торонто още веднъж гостуват, този път на Атланта в сряда, до момента в който Орландо пътува за аудиенция на Денвър Нъгетс в петък.

Ето и останалите резултати от вечерта:

Вашингтон Уизардс – Лос Анджелис Клипърс 125:118 (Уол -30 точки, 8 асистенции за Уизардс)

Маями Хийт – Бруклин Нетс 92:104 (Ръсел – 20 точки, 9 битки, 6 асистенции за Нетс)

Ню Йорк Никс – Портланд Трейл Блейзърс 114:118 (Маккълъм и Лилард с 60 точки общо за Трейл Блейзърс). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР