Косата ви ще се преобрази благодарение на този трик Този

...
Косата ви ще се преобрази благодарение на този трик Този
Коментари Харесай

Косата ви ще се преобрази, благодарение на този начин на миене

Косата ви ще се преобрази с помощта на този трик

Този нов метод на измиване на косата ще даде страхотни резултати! Ще се изненадате – косата ви ще наподобява ужасно и ще остане чиста за дълго време! Каква е тайната?

Всяка година се появяват нови трендове в областта на хубостта. Разбираме, че доста години сме правили нещо неправилно или пък сме го правили по различен метод.

Напоследък във всички фешън списания, блогове и конгреси се разисква измиването на косата. Как или по-скоро в какъв ред?

В това няма нищо комплицирано. Просто би трябвало да измененията реда на потребление на средствата, с които миете косата си. Започвате да миете косата, като първо нанасяте еликсир, след което я изплаквате и преминавате към шампоана.

Защо да променяте реда? Защото по този начин косата резервира размера, лекотата и чистотата си за дълго време. Прилагайки еликсир след измиване с шампоан, не можем изцяло да го отмием даже с огромно количество вода. Поради тази причина косата бързо губи красивия си външен тип, омазнява се.

Ако първо употребявате еликсир, косата ще получи нужните хранителни субстанции. Измивате всичко ненужно с шампоана и в следствие получаваме чиста и обемна коса.

Вижте още: Вълшебни думи, които ще трансформират живота ви до неразбираемост

Дали работи този способ? Разбира се, всяка жена е друга. Нищо не ви пречи да извършите дребен опит и да ревизирате дали този способ работи за вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР