“Косъм по косъм или класически метод...познат още и като 1D:

...
“Косъм по косъм или класически метод...познат още и като 1D:
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за изкуствените мигли?

“Косъм по косъм ” или типичен способ...познат още и като 1D: При него се слага 1 изкуствена мигла върху една естествена. При този способ се използват изкуствени мигли с по-голяма дебелина (между 0,10 и 0,20 мм, според от стремежи резултат). Дължината и извивката на изкуствените мигли се сортират самостоятелно, съобразено с естествените мигли и с персоналните желания на клиента. Този способ е подобаващ за дами, искащи да подчертаят изразителността на своя взор, само че в това време да запазят визията си оптимално естествена. Ефектът е като че ли естествените мигли са със серпантина. Средна устойчивост е към 3 седмици, споделя Елена Малакова, която е учител по миглопластика от 2017 година и основател на “Malakovalashes ”.

Смесена техника или 1,5D...
 
Такъв размер се основава посредством периодично повтаряне на една и две изкуствени мигли; залепени върху естествените. Може да се употребяват разнообразни дебелини – 0,07 и 0,1 мм. Този способ придава по-голяма експресивност на миглите и устоя към 3 до 4 седмици.
 
Двоен размер или 2D...
 
на една естествена мигла се залепя снопче от две изкуствени мигли с дебелина 0,10 или 0,07 мм. Двойният размер основава резултат на по-гъсти и по-пухкави мигли и устоя до към 3 седмици и половина.
 
Троен размер или 3D...
 
на една естествена мигличка се слагат 3 изкуствени с дебелина 0,05 или 0,07 мм. Такъв размер подхожда на любителките на по-драматичните мигли. Тази техника устоя към 4 седмици преди поддръжка.
  
Холивудски или още прочут като съветски размер...
 
към него се причисляват 4D, 5D, 6D и по този начин нататък. Тези техники се избират от дами, които желаят извънредно гъсти мигли и по-изкуствена визия. Издръжливост – към 4 седмици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР