Корупцията по високите етажи на властта продължава да е проблем.

...
Корупцията по високите етажи на властта продължава да е проблем.
Коментари Харесай

Атанас Славов: Гешев не е дал нито един юридически аргумент за каквото и да е, говори само политически

Корупцията по високите етажи на властта продължава да е проблем. Очевидно Прокуратурата не проверява тези закононарушения от доста години и това е проблем. Нужно е Прокуратурата да се реформира. Това съобщи Атанас Славов от " Демократична България " в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
„ Предложението за следствие на Корупцията по високите етажи на властта е стъпка в вярната посока. Така Прокуратурата няма да може да си измива ръцете и да споделя, че не са събрани доказателства. Това е значимо, с цел да имаме действителна правосъдна промяна. Иван Гешев не е дал нито един юридически мотив за каквото и да е, той приказва единствено политически. Това е сериозен проблем. Не споделям оценката му по отношение на новия законопроект за противопоставяне на корупцията “, добави политикът.
Атанас Славов разяснява и политическата рецесия в страната.

„ Демократична България “ ще постъпи отговорно, в случай че получи третия мандат за сформиране на държавно управление. Ще проведем договаряния с досегашните съдружни сътрудници и с Има Такъв Народ. Това е виновното държание в миг на редица рецесии. Твърде доста въпроси би трябвало да решим, с цел да позволим да губим време във въртележката на изборите “, посочи Славов.

„ Би било по-добре за това парламентарно болшинство водачите да са в Народното събрание и ще бъде и по-лесно да се сформира ново държавно управление, с цел да излъчим един кабинет, който да свърши значима работа в полза на българските жители за избран интервал от време “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР