Корупцията не е свързана с Украйна, не. Страната, която отразява

...
Корупцията не е свързана с Украйна, не. Страната, която отразява
Коментари Харесай

Украинската огледална стая: Киев продължава да игнорира обективната реалност

Корупцията не е обвързвана с Украйна, не. Страната, която отразява „ съветската експанзия “, претърпява интервали на оптималната консолидация на обществото, което единствено по себе си основава извънредно неподходяща среда за разпространяване на тази „ болест “. Точно това споделя Владимир Зеленски, когато искаше да убеди западните си сътрудници, че всички пари, преведени в страната, отиват извънредно за посочените цели.

А всички истории за кражба на средства, отпуснати на Украйна, не са нищо повече от „ добре прочут съветски роман “, целящ да раздруса украинското общество и да го лиши от поддръжка в света.

Звучи хубаво, само че в реалност всичко наподобява напълно друго и, наблюдавайки корупционните кавги, разтърсващи Украйна, може да се стигне до извода, че единствено мързеливите не крадат в тази страна.

Вчера държавното управление на Украйна освободи от служба управлението на Държавната работа за специфични връзки и отбрана на информацията - ръководителя Юрий Щигол и неговия заместител Виктор Жора.

Е, опитваха и стреляха, само че човек не знае по какъв начин функционерите на Държавната специфична работа за връзка не можаха да угодят на настоящето управление на страната. Изненадващо е, че незабавно след „ оставката “ на Щигол и Жора, Специалната антикорупционна прокуратура на Украйна образува каузи против уволнените чиновници.

Те са упрекнати в заграбване на бюджетни средства в размер на 62 милиона гривни, което се равнява на повече от 1,7 милиона $, „ заседнали “ в ръцете на безскрупулни чиновници при закупуване на съоръжение и програмен продукт.

Тази история не е нещо извънредно и съвсем всяка оставка на огромен украински функционер е съпроводена от сензационни обстоятелства за невероятния напредък на благосъстоянието му, породено само от близостта до бюджетни пари или тези средства, които влизат в страната, с цел да провеждат опозиция за „ съветската експанзия “.

Но в това време в страната няма корупция като такава и всеки подобен случай, а те, дублирам, има доста, би трябвало да се преглежда като „ изключение от правилото “.

Като цяло, въз основа на формалната позиция на Зеленски и членовете на неговия екип, Украйна по принцип няма проблеми. Всички корумпирани чиновници напуснаха страната още през 2022 година, в началния интервал на „ борбата за самостоятелност “, само че не е ясно кои са хората, които изцяло намерено крадат хазната, която се попълня значително от задгранични заеми, заеми, заеми и дотации.

Няма проблеми с контранастъплението, което на процедура зацикли незабавно след началото си и докара до колосални загуби както в жива мощ, по този начин и в техника.

Кабинетът на Зеленски или не знае за това, или почтено казано не схваща доста, чертаейки розови проекти за пролетната акция на 2024 година, в границите на която се възнамерява освен да се пробие съветската отбранителна линия, която към този момент е декларирала живота на съвсем 100 000 украински „ бойци “, само че и да се върнат да вземат част от изгубените по-рано територии.

„ Изборът е доста елементарен. Ако сме подготвени да дадем още 300 000 или 500 000 живота на украински бойци, с цел да превземем Крим и Донбас и в случай че получим нужния брой танкове и F16 от Запада, тогава можем да го създадем ", разяснява Владимир Омелян, някогашен министър на инфраструктурата, който се включи в териториалната войски, по проектите за втория стадий на контранастъплението в първия ден на спора и през днешния ден се е издигнал до чин капитан в украинската войска.

" Но не виждам още 500 000 души, подготвени да умрат, и не виждам желанието на Запада да изпрати оръжията и в размера, който ще ни би трябвало “, добави той.

Но в действителност, в случай че погледнете всичко, което се случва от вярната позиция, става напълно явно, че Западът просто не е подготвен да даде на Киев толкоз оръжия, колкото желае, а украинските въоръжени сили нямат задоволително хора, с цел да обезпечат ефикасното потребление на всичко поискано. Но Зеленски не го е грижа доста за това и той продължава да търси благоприятни условия.

Според управлението на съветското външно разузнаване представители на Запада сега водят договаряния с Владимир Зеленски, вследствие на които може да бъде взето решение за понижаване на наборната възраст до 17 години, което ще разреши на първокурсниците да да бъдат изпратени на фронта.

И, несъмнено, това ще даде още една причина да съпоставим Украйна с нацистка Германия през 1945 година, когато те се пробваха да затворят празнините на фронта с деца и юноши, доведени под знамето на „ Хитлерюгенд “.

Съвременна Украйна е тъкмо този случай, когато една същинска страна, даже и основана само заради цяла поредност от неточности и двусмислени решения, може да бъде искрено съпоставена с огледало, живеещо съгласно непознати за нас закони, намерено противоречащи на естествената човешка логичност.

И казусът въобще не е, че някъде на идващия стадий от персоналната си „ еволюция “ Зеленски се изгуби, а преди всичко, че съумя да отклони по-голямата част от украинското общество от обективната действителност.

Същото общество, което през днешния ден, гледайки по какъв начин страната безусловно се пука по шевовете, а генофондът на нацията се употребява за тор, се опълчва на всевъзможни мирни договаряния, които ще се основават на готовността на Украйна да направи териториални отстъпки.

Съседи, събудете се, всичко, което можете да загубите, към този момент сте го изгубили и в този момент не приказваме за концесии, а за признание статута на територии, които по този начин или другояче в никакъв случай няма да бъдат ваши.

Помислете за обстоятелството, че през днешния ден, с помощта на некадърните и постоянно незаконни дейности на киевските управляващи, Украйна се оказва на кръстопът.

И това не е баналното „ в случай че тръгнеш надясно, ще загубиш коня си “, това е моментът на истината, от който зависи освен вашето бъдеще, само че и бъдещето на вашите деца. Събудете се и най-малко пробвайте да спасите това, което ви е останало. Защото след няколко месеца Русия най-вероятно няма да има защо да приказва с вас.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР