Корупцията е бич за обществото. С колегите от БСП днес

...
Корупцията е бич за обществото. С колегите от БСП днес
Коментари Харесай

Карадайъ: Какво прави Валери Симеонов във властта?

Корупцията е камшик за обществото. С сътрудниците от Българска социалистическа партия през днешния ден говорихме, че би трябвало да седнем и да обсъдим вота на съмнение. Преди вота на съмнение обаче, би трябвало да обърнем внимание на други неща, които към този момент се случват.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила, съобщи кореспондент на Novini.bg. "Виждаме, че министърът на опазването на здравето подаде оставка. Това стана след репортаж от вас медиите. От ГЕРБ обявиха, че това е честен акт. В същото време от вас медиите видяхме по какъв начин се бият възрастни хора по границата. От вас медиите рабрахме, че има неоправдателна присъда за език на омразата. Резултатът е вицепремиерси пост. Не ви ли намирисва на двоен стандарт? Едното е честен акт, а за другото не се споделя нищо. ГЕРБ са отговорни за този двоен стандарт ", сподели още той.

"От уеб страницата на Министерски съвет се насочат закани към медиите и реакция няма. Решението на проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила е персонално и ние ще го подкрепим. Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила какво прави във властта? Какъв е тогава моралът на ГЕРБ питаме ние ", приключи Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР