Корупция. Некомпетентност. Безхаберие. Трудно е да се посочи една причина,

...
Корупция. Некомпетентност. Безхаберие. Трудно е да се посочи една причина,
Коментари Харесай

Подкаст: Кризата с водата - ефекти и последствия

Корупция. Некомпетентност. Безхаберие. Трудно е да се уточни една причина, довела до невижданата по мащаб водна рецесия, в която живеят жителите на Перник от месеци и която заплашва да обхване и други региони на страната скоро.

Но водният бранш в България се ръководи неприятно от години, откри няколкомесечно проучване на " Капитал ". Изводите от него може да чуете от Мила Чернева и Ивайло Станчев в новия епизод на подкаста " Гласът на Капитал ". Двамата публицисти описват по какъв начин жителите и бизнесът заплащат цената на водния режим, дискутират политическите последици от рецесията и дават хрумвания по какъв начин първоначално могат да се стабилизират ВИК сдруженията в страната.
АУДИО Гласът на Капитал: Кризата с водата - резултати и последици Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР