Кортни Кокс сподели снимка от последната вечеря на актьорите от

...
Кортни Кокс сподели снимка от последната вечеря на актьорите от
Коментари Харесай

Кортни Кокс с фото от последната вечеря на Приятели - slava.bg

Кортни Кокс показа фотография от последната вечеря на актьорите от "Приятели " дружно. Срещата е тъкмо преди да снимат последната серия през 2004 година. Финалът е сниман през януари 2004 година, и е излъчен след 4 месеца.

„ Тайната вечеря “ - по този начин Кортни Кокс е нарекла тази фотография, предава Ladyzone.bg.

Това е втора фотография, която актрисата споделя от интервала на снимане на сериала "Приятели ". През май актрисата постна кадър, на който са всички основни артисти, по време на самолетното си пътешестване към Лас Вегас, когато се чака да бъде показана първата серия. „ Шестимата отидохме във Вегас и никой още не знаеше, че сме F.R.I.E.N.D.S ". На фотографията е тя, дружно с Дженифър Анистън, Мат Ле Блан, Матю Пери, Дейвид Шуймър и Лиза Кудроу.

Въпреки че изминаха 26 години от първия епизод на "Приятели ", шефът на HBO Maкс Кевин Рейли съобщи, че към момента няма задоволително интерес, с цел да даде зелена светлина за нов сходен план.

Припомняме, че Дженифър Анистът сложи връх по най-бързо набиране на почитатели в Инстаграм, когато през октомври 2019 година показа фотография на всички от другари. Само за час Анистън съумя да събере повече от 115 хиляди почитатели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР