Кортни Кокс и Матю Пери, които в изиграха приятели, след

...
Кортни Кокс и Матю Пери, които в изиграха приятели, след
Коментари Харесай

Кортни Кокс и Матю Пери не са просто приятели, но и ...

Кортни Кокс и Матю Пери, които в изиграха другари, по-късно любовници, а най-после съпрузи през десетте години в именитата ситуационна комедия от 90-те години на предишния век, предавана по NBC, в действителност са родственици, оповестяват професионални генеаолози, занимаващи се с изследването на родствени връзки.

Звездите от сериала " Приятели " са 11-и братовчеди, откриха откриватели от уеб страницата MyHeritage (Моето наследство). Те откриха, че двамата са свързани със съпрузите Уилям Озбърн Хаскел III и Елън Хаскел, които са живели в Англия преди към 500 години, оповестиха от компанията.

Елън и двамата ѝ синове емигрират от Англия в Америка през 1635 година Единият наследник Роджър е предшественик на Кортни, до момента в който брат му Уилям - на Матю, споделиха те.

Пери и Кокс пресъздадоха една от най-обичаните двойки в историята на малкия екран. Техните герои - Чандлър Бинг и Моника Гелър, се събраха някъде по средата в сюжетната линия на поредицата, ожениха се през седмия ѝ сезон и станаха родители в последния епизод на шоуто.

" Очите ми! Очите ми! ", изкрещя Фийби, когато разбра за техния романс. Именно тази сцена след това стана една от най-знаковите в предаването, а в този момент думите ѝ звучат още по-подходящо, имайки поради действителната връзка сред актьорите.

" Проучванията ни бяха задълбочени, като проверихме всяко име. Открихме доста данни, подкрепящи заключението ни, по тази причина сме уверени, че те са родственици ", изрично съобщи пред CNN ръководителят на проучването, извършено от MyHeritage.

Макар тази находка да коства на екипа обилни старания, става известно, че тя не е нещо извънредно.

" Не е кой знае каква изненада. Логично е, че когато започнеш да преглеждаш обширно поколенията, живели обратно във времето. Тогава възможностите двама души да имат роднинска връзка не са по никакъв начин дребни ", акцентира представителят на уеб страницата.

За да я откри обаче, компанията употребява разнообразни бази данни, съдържащи милиарди исторически записи, в това число свидетелства за раждане и гибел.

Тя също по този начин открива, че и двете звезди са далечно свързани с певицата Лейди Гага, която се появи в специфичния епизод на ситкома, излъчен 17 години след края му.

Тази седмица пред " Good Morning America " Кортни сподели, че завръщането назад на снимачната площадка на " Приятели " е било толкоз прочувствено прекарване за състава, че всички са почнали да плачат, припомняйки си разнообразни моменти от работния развой в студиото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР