Кортни Кардашиян все още не иска да ни допусне в

...
Кортни Кардашиян все още не иска да ни допусне в
Коментари Харесай

Изненадата в дома на Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян към момента не желае да ни допусне в стаите на своя нов дом в Калабасас, Калифорния, само че не пропусна да се похвали с най-новата си облага пред изданието Architectural Digest.

Tози път няма да преглеждаме кухни и спални, а една доста специфична сграда в големия двор.

40-годишната Кортни има три деца и концепцията да им построи обособена къща е нейна дългогодишна фантазия, която съумя да осъществя. Сега хлапетата имат своето място, цялостно с книги и играчки, в което всевъзможни технологии са безусловно неразрешени .
 Снимка 443808

Дълго време Кортни и Скот търсят вдъхновението за това, което в действителност желаят да основат за своите деца. Използват услугите на архитектурно бюро единствено за самата потока и нейния външен образ. Интериорът основават по своя концепция и с доста обич и вслушвайки се в желанията на хлапетата.

След като концепцията е финализирана са нужни няколко месеца за нейната реализация. Кардашиян твърди, че новата сграда в двора е даже по-модерна от главната къща.

Изчистен дизайн и чувство за уют са двете съществени цели на плана, които сигурно можем да определим като реализирани. Цялата къщичка е облицована с дърво, а вътре преобладаващите акцентите са изчистените линии, огромните прозорци, пастелните нюанси и ярките рисунки.
 Снимка 443807

В къщата за игра своето ново място намират клатещото се конче от детството на Кортни , както и поръчков диван от вкъщи на Ким и Кание Уест. Повечето книги също преди години са били на Кортни и Ким.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР