Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от звездните двойки,

...
Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от звездните двойки,
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян във Венеция - почти без дрехи, но с Травис

Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от звездните двойки, които в последно време следим с интерес. А те ни дават все по-често мотиви да приказваме за тях.
 Кортни Кардашиян, Травис Баркър, 10-дневната им карантина и голото й селфи
Кортни Кардашиян - гола и в карантина

И в компанията на гаджето си

Двамата не стопират да предизвикат и да показват пристрастеността между тях както в обществените мрежи, по този начин и онлайн. След ваканцията в Мексико те се насочиха към италианското крайбрежие. Снимаха се на яхта и Кортни написа, че " това е обич " .

А от последната обява в профила на Кардашиян разбираме и че влюбените са били измежду гостите на блестящото събитие на Dolce & Gabbana във Венеция .

И до момента в който се прехласвахме по обилните и изискани тоалети на редица звезди като Хайди Клум и Дженифър Лопес, Кортни реши да не изневерява на стила си и да бъде... съвсем гола .

Тя заложи на транспарантна рокля с забавен принт, под който ясно се вижда бельото й. А това явно се харесва на Баркър, който не може да смъкна ръцете си от нея .
 Мария Бакалова, Dolce & Gabbana, Венеция и следващото блестящо събитие, на което участва
Мария Бакалова и венецианската приказка на Dolce & Gabbana

Отново измежду международния хайлайф

Двамата изгледаха едно от ревютата от първия ред и под проливния дъжд, който се изля в италианския град. Но това сигурно не е трансформирало мнението им за Венеция, тъй като Травис написа под една от фотосите, че с Кортни ще се местят на Ботуша . Каква романтика единствено...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР