Корпулентният бизнесмен и депутат от ДПС Делян Пеевски е посетил

...
Корпулентният бизнесмен и депутат от ДПС Делян Пеевски е посетил
Коментари Харесай

Само във Фрог: Пеевски засечен да влиза в Спецпроркуратурата

Корпулентният предприемач и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски е посетил профилираната прокуратура преди 2 седмици. Това разкриха пред Фрог Нюз хора от неговото обграждане.
Очакваме държавното обвиняване да удостовери или отхвърли достоверността на тази информация, която изобилства и с други детайлности, споделени от очевидци.

Хората към Пеевски приказват, че преди да влезе в постройката на ул. „ Черковна “ с известния си кордон от защита и джипове, тя е била изпразнена от чиновниците. Това е станало по разпореждане „ от горната страна “. Болшинството получили телеграма до 16:00 часа наложително да изоставен работните си места. Формалната причина била измисления претекст, че това се постанова поради идния избор за кмет на София. В спецпрокуратурата останали няколко индивида дружно с шефа Димитър Франтишек и несъмнено, защитата на входа.

Пеевски и гавазите му влезнали с три коли, с към 10 индивида. Според източниците ни, те непосредствено се насочили към подземния длъжностен паркинг, а оттова право към асансьора. Твърди се, че визитата е обвързвана с кореспонденция, по която Делян Пеевски е трябвало да даде пояснения. Не е ясно дали в този миг камерите, които другояче са непрекъснато включени, са работели.

Припомняме, че името на Пеевски изплува от „ Делото КТБ “. Документ с неговите букви „ Директива за птиците “ и тези на майка му беше показан от прокуратурата.

Освен това, в показанията си пред проверяващите КТБ, ръководителят на съдружие „ Русофили “ Николай Малинов приказва също за депутата.

Самият Малинов е с обвиняване в шпионаж. Името на Пеевски попада и в редица други документи от досиетата по делото КТБ. Все още не е ясно дали тази информация е станала мотив за привикването на корпулентния предприемач в спецпрокуратурата. Редица доказателства демонстрират, че той е взимал огромни заеми от банката. Очакваме прокуратурата да заяви дали Пеевски е бил в спецпрокуратурата.

Любопитно е, че привикването на Пеевски съответствува с процедурата по желание на основен прокурор, за която единствен претендент е Иван Гешев. Той бе административен началник точно на Спецпрокуратурата и наблюдаващ „ делото КТБ “.

Делян Пеевски за последно обществено се появи при старта на есенния сезон на Народното събрание.

Той участва на две съвещания като даде обещание огромно законотворчество от негова страна. Политически анализатори свързаха появяването му с съвещания с партиите по отношение на издигането на номинация за основен прокурор. След това депутатът още веднъж спря да върви на работа, като негови съпартийци обясниха отсъствието му с това, че той има работа измежду народа и гласоподавателите си.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР