Корпорацията Microsoft представи поредното обновяване за участниците в програмата Windows

...
Корпорацията Microsoft представи поредното обновяване за участниците в програмата Windows
Коментари Харесай

В ОС Windows 10 Pro ще се появи режимът на повишена производителност Ultimate Performance

Корпорацията Microsoft показа следващото възобновяване за участниците в програмата Windows 10 Insider.
Направени са доста нововъведения, само че едно от най-интересните е прибавянето в редакцията Windows 10 Pro for Workstations на нова алтернатива за включване на режима на свръхвисока продуктивност Ultimate Performance .

Опцията се намира в настройките на режимите на зареждането. Режимът Ultimate Performance се предлага да се употребява, когато е по-важна оптимално вероятната продуктивност, а не потреблението на електрическа сила. Тази конфигурация по дифолт могат да включват производителите, като на потребителите е дадена цялостната независимост за нейното потребление. Режимът Ultimate Performance не се предлага при системи със зареждане от акумулаторни акумулатори.



Новият режим е предопределен за напредналите потребителите, които желаят да изстискат всичко допустимо от своите топ-компютри. Microsoft означи, че този режим може да окаже въздействие върху хардуерните съставни елементи на системата, които ще работят в по-тежки условия.

Режимът Ultimate Performance ще бъде наличен за всички консуматори след инсталирането на идващото огромно възобновяване на Windows 10, което би трябвало да излезе през март или април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР