Корпорацията Intel е добре известна със своя консервативен подход към

...
Корпорацията Intel е добре известна със своя консервативен подход към
Коментари Харесай

Intel Core i9-9900K ще има твърде необикновена опаковка

Корпорацията Intel е добре известна със своя закостенял метод към опаковките на своите артикули. Досега всичките централни процесори на компанията от началните Celeron до топ-моделите Intel Core i7 и Core i9, се доставяха във тип на еднообразни правоъгълни кутийки, а цветовата гама и дизайнът леко се различаваха само в границите на другите генерации.

От друга страна, компанията AMD към този момент втора година предлага доста истински опаковки за своите HEDT процесори Ryzen Threadripper.



Маркетолозите на Intel наподобява усвоиха уроците на конкуренцията и взеха решение да дадат на идния за продажба процесор Core i9-9900K ярка и добре запаметяваща се опаковка. Чипът се появи в Amazon при „скромната“ цена от $582,5 . За да се подчертае статута на най-скъпия и бърз процесор за всеобщия сегмент на пазара, Intel Core i9-9900K е подложен в полупрозрачна опаковка с форма на додекаедър (многоъгълник, формиран от дванадесет верни многоъгълника).

От техническите характерности на процесора Intel Core i9-9900K можем да споменем осемте физически ядра с поддръжката на многопоточност и тактовата периодичност от 3,6 до 5 GHz. Както и всички останали процесори на Intel с показател K, множителят на чипа е отключен и е вероятен ръчният овърклок. Официалният анонс на процесорите Intel Coffee Lake Refresh е разгласен за този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР