Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК www.dskbank.bg спечели престижна награда

...
Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК www.dskbank.bg спечели престижна награда
Коментари Харесай

Уеб платформата на Банка ДСК спечели награда в категорията „Фирмен сайт“ на конкурса „Сайт на годината“

Корпоративният уеб уебсайт на Банка ДСК www.dskbank.bg завоюва влиятелна премия в категория „ Фирмен уебсайт “ в състезанието „ Сайт на годината “. Национално жури от над 40 специалисти по програмиране, уеб дизайн и цифров маркетинг оцени техническата разработка и функционалностите на www.dskbank.bg, връчвайки отличие за второ място на разработчика на уеб страницата Studio X Digital и маркетинг екипа на Банка ДСК, дружно с почетна статуетка и грамота.

„ В Банка ДСК се стремим непрестанно да подобряваме продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Основна причина за първокласен достъп до тях са и нашият уебсайт, и интуитивният достъп до търсено наличие. Затова уеб сайтът ни е платформа от извънредно значение за даване на потребна информация и наличие, съвременно банкиране и редица други благоприятни условия, като се стремим да развиваме непрестанно неговата визия и функционалности. Радваме се, че това не е останало неусетно от журито на състезанието „ Сайт на годината “, споделя госпожа Диана Митева, изпълнителен шеф и началник на направление „ Банкиране на дребно “ в Банка ДСК.

„ Разработката на корпоративния уебсайт на Банка ДСК беше огромно предизвикателство и отговорност за нас, както поради значимостта на Банка ДСК като клиент, по този начин и като главен референтен план, показващ нашата експертиза в комплекснa разработка, основана на Sitefinty. Щастливи сме с тази положителна оценка в състезанието „ Сайт на годината “. Тя се явява и второто самопризнание за качествата на www.dskbank.bg, след към този момент извоюваната премия „ Уебсайт на годината на Progress Sitefinity “ за 2017 “, разяснява Крис Поповски, изпълнителен шеф на Studio X Digital.

Конкурсът „ Сайт на годината “ се провежда за първа година от „ Фондация за интензивно развиване на уеб “ с задачата да потвърждава високия стандарт на уеб разработките в България. Общо 36 плана участваха в 10 разнообразни категории в първото издание на конкуренцията. Повече информация за нея може да бъде открита тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР