Корпоративната интернет страница на Банка ДСК спечели награда в категорията

...
Корпоративната интернет страница на Банка ДСК спечели награда в категорията
Коментари Харесай

Банка ДСК с награда за уебсайта си в конкурса Progress Sitefinity за 2017 г.


Корпоративната интернет страница на Банка ДСК завоюва премия в категорията „ Banking “ на състезанието а софтуерната компания Progress - „ Уебсайт на годината на Progress Sitefinity “ за 2017 година Състезанието се организира за седма поредна година и отличава най-хубавите уеб страници, основани със система за ръководство на наличието на американския разработчик. Победителите се избират с обществено гласоподаване като премията отива при номинацията с най-вече гласове.

За пръв път в състезанието измежду спечелилите е уебсайт на българска организация. Самата страница е създадена от Студио Х Дигитал.

 Банка ДСК с премия за уеб страницата си в състезанието Progress Sitefinity за 2017 година

„ Хиляди организации по света разчитат на Progress Sitefinity за персонализация и оптимизация на потребителското прекарване за разнообразни типове уеб страници и устройства. Тези награди отличават най-креативните и новаторски всред тях при даването на открояващи се прекарвания и подвигат високо летвата в тяхната индустрия”, сподели Марк Армстронг, вицепрезидент и ръководещ шеф за Европа, Близкия изток и Африка и Азиатско-Тихоокеанския район и Япония в Progress.

„ От името на Банка ДСК благодаря за извънредно сполучливото партньорство с сътрудниците от Progress и разработчиците на корпоративния уебсайт – Студио Х Дигитал, с помощта на които успяхме да изградим платформа, която да предложи на потребителите ни едно неповторимо прекарване, извънредно улеснение при заявяване на артикули и услуги онлайн, както и комфорт при работа със уеб страницата през мобилни устройства.. Съвместният ни артикул разрешава да реагираме бързо и да предоставяме извънредно качествено онлайн обслужване при оптимално кратко време за реакция, което явно е и повода за високия избор от страна на потребителите “, съобщи Юрий Генов, изпълнителен шеф на Банка ДСК и началник на направление „ ИТ и интервенции “.

„ Уеб уеб сайтът на Банка ДСК беше за нас един от плановете, които ще останат в историята на Студио Х като един от най-предизвикателните планове, по които сме работили. Клиентът очакваше висока степен на иновативност, сигурност и качество, усъвършенствано потребителско прекарване и допустимо най-голяма автономия при администрирането на наличие и ние се радваме, че в лицето на Progress срещнахме благонадежден сътрудник, с който да удовлетворим условията на Банката “, разяснява и Крис Поповски, изпълнителен шеф на Студио Х Дигитал.

Тази година 51 уеб страницата, основани въз основата на системата Progress Sitefinity, бяха номинирани в 17 категории: потребителски артикули и услуги, държавен бранш, авто и транспортен бранш, опазване на здравето, произвеждане, обучение, недвижими парцели и строителство, услуги, технологии, туризъм, хранителна промишленост, асоциации, неправителствени организации, мултисайт и графичен дизайн.

Изборът на спечелилите в състезанието се прави на два стадия. Първо вътрешно жури на Progress избира трите най-хубави уеб страницата във всяка категория по механически индикатори. След установяване на финалисти, на втория стадий се афишира обществено гласоподаване посредством имейл и посредством обществените медии, а получилите най-вече гласове, в обособените категории, са и огромните спечелилите на финалното гласоподаване.

Повече информация за състезанието и цялостен лист на спечелилите можете да намерите на страницата на състезанието Website of The Year Awards https://www.sitefinity.com/customers/website-of-the-year/2017.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР