Коронер разкритикува Amazon за продажба на наръчник за самоубийство, който

...
Коронер разкритикува Amazon за продажба на наръчник за самоубийство, който
Коментари Харесай

Amazon беше критикуван за продажба на „наръчник за самоубийство“ онлайн, който пенсиониран личен лекар е използвал, за да планира смъртта й

Коронер разкритикува Amazon за продажба на справочник за самоубийство, който пенсиониран персонален доктор е употребявал, с цел да възнамерява гибелта й.

86-годишната Мери Джоунс беше открита мъртва в дома си, откакто поръча копие от уеб страницата на колоса в търговията на дребно. След гибелта й на 7 ноември двама правосъдни лекари са писали на Amazon поотделно, с цел да стачкуват против продажбата на книгата. Но американската компания отхвърля да отстрани управлението – което не назоваваме – и то може да бъде получено с по-бърза доставка, в случай че бъде купено посредством услугата Prime на Amazon.

Продажбата на книгата се появи след гибелта на Мери при нея дом в Натсфорд, Чешир, предишния ноември. Семейството й сподели, че тя няма съществени здравословни проблеми, само че им е споделила, че желае да почине, откакто се е борила по време на пандемията Covid-19.

Миналата седмица помощник-коронерът на Cheshire, Елизабет Уилър, издаде отчет за попречване на бъдещи смъртни случаи на Amazon по отношение на случая. Г-жа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР