Коронавирусът вече влезе и в предаванията за феномени, баене и

...
Коронавирусът вече влезе и в предаванията за феномени, баене и
Коментари Харесай

Голям смях: Лекува ли врачката Радина коронавирус?

Коронавирусът към този момент влезе и в предаванията за явления, баене и повреждане на вълшебства. Опасният вирус, който заплашва да провокира пандемия, въодушеви врачките у нас. От дни в онлайн предаването „ Феномени” тече нов тип услуга, а точно „ Бяла магия против коронавирус”, оповестява "Трафик ".

Опасната болест стана поле за препечелване на врачките, които единствено против едно позвъняване могат да предпазят хората. Феномен Радина даже ще гостува в Пловдив, дружно с подбрани сътрудници, които ще баят с изключение на срещу черни вълшебства и неприятен шанс, а и срещу по този начин нашумелия вирус.

Проверка на БЛИЦ откри, обаче, че от екипа на врачката са възмутени и настояват, че се касае за фотошоп.

"Ама малко повече просветеност, апелирам ви се, по какъв начин ще може да се бае на ковид, някой си прави огромна смешка с нас, може да е от конкуренцията ", разяснява жена на оставения за контакти с феномен Радина телефон.

Преди дни в интернет пространството даже се завъртя ария, отдадена още веднъж на ковид. Лек минус на съществуващия към този момент 6-и ден "Коронавирус кючек " е неналичието на текст. Единствено вметки като "Айде, Асан - дай, дай! " се подразбират на фона на ориенталските ритми.

Не закъсня и втората част на кючека, озаглавена „ Кючек срещу ковид 2020”.

Макар у нас към момента да не са регистрирани случаи на болни, то спекулацията с рисковото заболяване тече с цялостна мощ. Все още коронавирусът не е употребен от телефонните измамници, само че евентуално е въпрос на време.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР