Коронавирусът успя да затвори света за неопределено време. Ресторанти, кина,

...
Коронавирусът успя да затвори света за неопределено време. Ресторанти, кина,
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун дарява рокли на учителки - slava.bg


Коронавирусът съумя да затвори света за неопределен срок . Ресторанти, кина, театри, нощни заведения и питейни заведения стопираха своята активност, което съществено се отразява на приходите и заплатите на техните чиновници. Училищата и детските градини също изпратиха децата вкъщи, а образованието стартира да се организира онлайн.

Учителите трябваше да намерят нови и забавни подходи, с които да занимават своите възпитаници и да им приковат вниманието към урока даже и от разстояние. Със сигурност това не е лесна задача, защото директният контакт е от изключителна значимост за триумфа, само че учителите съумяват да се оправят и с това предизвикателство.

Затова Рийз Уидърспун желае да им благодари и да ги зарадва по време на пандемията. Актрисата разгласи, че ще подари рокли от стилната си линия Draper James на учителките, които вършат всичко допустимо децата в Америка да останат в крайник с уроците . Звездата стартира самодейността „ Draper James❤️Teachers “, с цел да повдигне духа на просветителите в това мъчно време.

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

„ През последните седмици видях какъв брой положително може да е човечеството. Аз съм оптимист и по тази причина постоянно се пробвам да погледна нещата от светлата им страна. Обучението на нашите деца не е лесна задача, по тази причина желая да благодаря на нашите учители и да ги развеселявам “, споделя Уидърспун в публично изказване.

Освен че някои ще получат безвъзмездни рокли, стилната марка на актрисата също по този начин предлага и 25% отстъпка за всички учители до 5 май. Тогава в Съединени американски щати се празнува „ Денят на учителя “. Всеки, който желае да се запише за подарък, би трябвало да попълни формуляр, с който да удостовери своята еднаквост.

Рийз Уидърспун приканва своите почитатели да осведомят учителите си, без значение дали са сегашни или някогашни, за тази оферта и да им повдигне настроението.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР