Коронавирусът разкри болезнено недостатъците на системата, неравенствата в достъпа до

...
Коронавирусът разкри болезнено недостатъците на системата, неравенствата в достъпа до
Коментари Харесай

Радев: COVID-19 разкри болезнено недостатъците на здравната ни система

Коронавирусът разкри мъчително минусите на системата, неравенствата в достъпа до медицински услуги и несъответствието в разпределението на човешкия и финансов запас. Това разгласи президентът Румен Радев , който през днешния ден връчи почетния знак на президента на изявени медици и здравни експерти по случай Световния ден на здравето.
„ Много изгубени човешки животи направиха нетърпимо пренебрежението, че системата е смъртоносно болна във връзка с профилактиката и предварителната защита на социланозначимите болести “, добави президентът.
 Проф. Аргирова: Трябва да се имунизираме бързо, до момента в който още няма втори вариант Проф. Аргирова: Трябва да се имунизираме бързо, до момента в който още няма втори вариант
Мисля, че би трябвало да чакаме леко повишение на случаите на ковид поради изборите. Това сподели проф. доктор Радка Аргирова, може би на...
Отличени бяха 15 медици за професионализма и всеотдайността им в грижата за здравето на пациентите в Коронавирус епидемията.
„ Повечето от вас работят в едни от най-натоварените браншове. Самите вие останахте без мирис от отмалялост. Благодаря, че останахте и продължавате да сте на първа линия “, разяснява Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР