Коронавирусът промени плановете на Кейти Пери и Орландо Блум за

...
Коронавирусът промени плановете на Кейти Пери и Орландо Блум за
Коментари Харесай

Кейти Пери ще ражда с оранжева коса - slava.bg

Коронавирусът промени проектите на Кейти Пери и Орландо Блум за женитба. Певицата е в напреднала бременност и избра да отсрочи още един път тържеството, само че за сметка на това не промени желанието си да издаде нов албум.

Въпреки че към този момент е с огромен стомах и не трябва да се натоварва, изпълнителката не стопира да работи. Наскоро тя показа в Instagram, че има нова визия, като качи фотоси, на които е с нов цвят на косата.

Кой би повярвал, че обичаната на артиста ще размени обичаното русо с оранжево?! Е, тя в действителност го направи - поради цифров фестивал.

След като тази година Кейти не може да взе участие в „ Tomorrowland “, на който пее всяка година, певицата ще се включи в онлайн лъчение. За изявата си тя е подготвила оранжева рокля с лилави пера и е боядисала косата си.

Гледайки новата прическа на Кейти, може да кажем, че оранжевото доста ѝ отива, а с дребните кокчета на главата ѝ тя наподобява напряко като тийнейджърка.

След фестивала Пери продължава подготовката за представянето на най-новия ѝ албум – първи след 3-годишна пауза, озаглавен „ Smile “. То е планувано за 14 август.

„ Целият албум съставлява моето странствуване към светлината – истории за битка, вяра и обич “, разяснява изпълнителката, която се вълнува доста за събитието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР