Коронавирусът продължава да гравитира около британското кралско семейство. Един от

...
Коронавирусът продължава да гравитира около британското кралско семейство. Един от
Коментари Харесай

Кралица Елизабет под заплаха: личният ѝ асистент е заразен с коронавирус

Коронавирусът продължава да гравитира към английското кралско семейство. Един от персоналните асистенти на кралица Елизабет Втора е с позитивна проба за COVID-19.

Асистентът на кралицата постоянно разхожда кучетата ѝ и е бил в непосредствен контакт с монарха . В момента той е в самоизолация със признаци на болестта.

Той работи в Бъкингамския замък от 6 години, а през 2019 е нараснал и работата му е включвала разхождането на кралските домашни любимци и сервирането на храната на кралицата. Източници споделят, че той се е виждал всеки ден с кралицата, само че не е ясно по кое време е развил признаците и дали не е бил в самоизолация преди този момент.

В момента Елизабет Втора се намира в замъка Уиндзор дружно със брачна половинка си. Двамата дойдоха там на 19-ти март. Говори се, че кралицата е понижила фрапантно личния състав си и множеството ѝ чиновници работят отдалечено.

Новината за заболелият ѝ помощник идва дни, откакто стана ясно, че синът ѝ принц Чарлз също е инфектиран с ковид. Вчера бе обявено, че той към този момент се усеща добре и е излекуван.

На 93-годишна възраст, кралицата попада в графата на най-рисковите пациенти, в случай че се болести с вируса. Това важи и за брачна половинка ѝ принц Филип, който се отдръпна от кралските си отговорности през 2017г. и имаше голям брой здравословни проблеми в последните няколко години.

От Двореца оповестиха, че кралица Елизабет е в положително здраве и взима всички нужни защитни ограничения.

Прочетете още:
Как да дезинфекцираме зеленчуците с разтвор от оцет Кои са верните маски за отбрана от COVID-19? Как да почистим вярно дома си против ковид Как да накарате децата да си мият постоянно ръцете (домашен опит със сапун и пипер) Как да си направиш дезинфектант за ръце в домашни условия Спрете да пипате лицето си (да, по-трудно е, в сравнение с изглежда) Няколко метода да подсилите имунната си система по време на пандемията от ковид
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР