Коронавирусът показа слабите места и невъзможността за работа на международните

...
Коронавирусът показа слабите места и невъзможността за работа на международните
Коментари Харесай

Политолог: Коронавирусът показа слабите места на международните организации

Коронавирусът сподели слабите места и невъзможността за работа на интернационалните организации. Това сподели за „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов. Той изясни, че България ще се намира в доста тежка обстановка след пандемията и добави, че в този интервал ще е мъчно намирането на интернационалните сътрудници. Според него поради рецесията в Европа още веднъж се надигат националистическите течения.
„ Всяка страна осъзнава, какъв брой е значимо нейното държавно управление да може единствено и незабавно да взема решение в полза на своето общество, без да се преценява с политически съюзи, бюрократи, слаби и неефективни интернационалните организации. Мисля, че и диалогът за националните страни ще продължи, и диалогът за глобализацията ще продължи, само че по по-трезвен и справедлив метод “, уточни политическият анализатор.
Георги Харизанов сподели още, че сега въздействието на Китай в Организация на обединените нации и Световната здравна организация е голямо, с което се понижава рецензията към азиатската страна. Според него липсва механизъм за деяние в сходни обстановки на световно и европейско равнище.
А последните вести за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР