Коронавирусът питна още една фолк дива. След Галена и ДесиСлава

...
Коронавирусът питна още една фолк дива. След Галена и ДесиСлава
Коментари Харесай

Коронавиръст пипна и ДесиСлава. Ето какво каза тя…

Коронавирусът питна още една фолк дива. След Галена и ДесиСлава се оказа с позитивен тест. Звездата в началото не обърнала внимание на признаците и считала, че е настинала от климатика, заяви БЛИЦ. " В началото помислих, че е простуда. Събудих се след присъединяване с  главоболие. До вечерта изгубих усет и подушване. Реших, че е от климатика в колата, защото се качих загрята от присъединяване. Въобще не допусках, че е ковид, до момента в който не прочетох какво е написала Галена, че в действителност има същите признаци като се изключи това, че аз нямах температура ", споделя пред организацията изпълнителката на " След 1000 дами ".

Тя незабавно си направила тест, който се оказал позитивен. Семейството на певицата също е тествано, само че са дали негативни резултати. " Чувствам се добре, стартирам да си връщам обонянието и усета, температура не съм имала изобщо. Явно признаците протичат друго при всеки човек. Въобще не имах вяра, че може толкоз елементарно да преминеш през това ", прибавя певицата. В момента тя се е изолирала в жилището си. Деси няма концепция къде може да се е заразила. Предполага, че това се е случило на някое нейно присъединяване.

Относно повторното затваряне на нощните клубове, ДесиСлава разяснява: " Не знам дали съм права, само че ние не можем да спрем да работим напълно. Това затваряне от през днешния ден за на следващия ден е плашещо за хората и те по тази причина скочиха по този начин остро. Може би на два месеца би трябвало да се затваря всичко за две седмици, само че да бъде планувано, с цел да може хората да се приготвят. Когато е планувано може да бъде по-добре. Всички ще се разболеем, само че ще бъде последователно и лечебните заведения ще имат потенциала да одобряват тежките случаи. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР