Коронавирусът отново застава между Кубрат Пулев и двубоя му за

...
Коронавирусът отново застава между Кубрат Пулев и двубоя му за
Коментари Харесай

Covid-19 отново на пътя на Кобрата

Коронавирусът още веднъж застава сред Кубрат Пулев и дуела му за международните трофеи на IBF, WBA, WBO и IBO с Антъни Джошуа. Агентът на Кобрата Ивайло Гоцев разгласи пред WBN, че все още има една съществена спънка, да са разгласи по кое време ще се организира конфликтът. И тя е обвързвана с слагането под 14-дневна карантина на български жители от страна на държавното управление на Англия.

Наскоро от Острова оповестиха разхлабване на ограниченията за някои страни. За страдание обаче България остава в листата с страни, чийто представители би трябвало да се слагат в изолираност за интервал от две седмици, преди да могат свободно да се придвижват. Това значи, че Кобрата и целият му екип ще бъдат под карантина, в случай че борбата се организира в Лондон, какъвто е проектът. При това състояние, до момента в който локалното държавно управление не разхлаби ограниченията и за България, мач наподобява няма да има.

“Последната спънка, с цел да проведем този мач, е международната спънка. Няма да отрека, че има хора, които в действителност страдат и се борят с този вирус, само че единственото, което чакаме сега, с цел да имаме дата за срещата, е държавното управление на Англия. Те би трябвало да отворят границите, с цел да може Еди (Хърн, мениджърът на Ей Джей) да има аудитория на стадиона. Разбирам го и него - това е бизнес и всичко опира до парите”, разяснява Гоцев.

Той изрази страдание, че предлагането му борбата да се придвижи в Хърватска е било неглижирано.

“Офертата бе страхотна. Но в последна сметка от тяхна страна не демонстрираха действителен интерес, тъй като не желаят да местят мача от Острова. Когато разбрахме, че срещата ще е или там, или на никое място, се отказахме да настояваме. Няма значение, удовлетворени сме, че ще може да го бием на негова територия. Отиваме в Северен Лондон и ще спечелим борбата. Защото това вършат воините - те покоряват и тъкмо това ще сторим и ние. Отиваме да покорим Ей Джей в личния му дом”, сподели още Гоцев през WBN.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР