Коронавирусът отне вкуса на чесъна на легендарния ТВ Кулинар Ути

...
Коронавирусът отне вкуса на чесъна на легендарния ТВ Кулинар Ути
Коментари Харесай

Драмата на Ути: Коронавирусът отне вкуса ми за чесън

Коронавирусът лиши усета на чесъна на именития ТВ Кулинар Ути Бъчваров.  Това разкри пред Телеграф самият той, откакто в интернет плъзна новината, че е инфектиран с Сovid 19.

„ Потвърждавам това. Диагностициран съм със болестта и сега съм под  домашна карантина, защото нямам нито един от типичните признаци - нито температура, нито кашлица “, изяснява артистът. Именно поради това той се усеща добре и гласът му по телефона звучи превъзходно.

„ Все отново съм под лекарско наблюдаване. Не съм си разрешил никакви звездни маневри. Наистина се усещам обгрижван от страната като средностатистически българин “ добави още той.

Открил, че нещо неправилно се случва с него по време на ваканцията с децата. „ Бяхме на масата, изядох една глава свеж чесън. Направи ми усещане, че не усетих типичното парене или изпотяване на очите,  нито аромат, нито усет! После хапнах и друго и отново се оказа, че нямам никакви готварски усети. Тогава взех решение, че очевидно нещо се случва с мен и отидох да направя тест за ковид, а резултатът беше позитивен “, споделя Ути Бъчваров.  Следващата седмица ще се направи нов тест и се надява той да е негативен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР