Коронавирусът няма да ни остави без пенсии, но ще има

...
Коронавирусът няма да ни остави без пенсии, но ще има
Коментари Харесай

Министър Сачева: Коронавирусът няма да ни остави без пенсии, но ще има отражение върху нашите доходи

Коронавирусът няма да ни остави без пенсии, само че ще има отражение върху нашите приходи. Полагаме оптимални старания, с цел да осигурим хората. За всеки обособен проблем можем да дискутираме доста. Ще се опитаме да отворим схемата за 200 млн. за заеми за хората с неплатен отпуск и за други проблеми. Остава открит и въпроса за самонаетите лица. Това съобщи общественият министър Деница Сачева в предаването  " Беновска пита " по Канал 3.

" 0800 88 001 е телефона на дежурния център на Министерството на труда. За предходната седмица имаме 4500 позвънявания, въпросите основно са за болнични и отпуски, а също и за компенсации за безработица. От всички получихме кардинална поддръжка, а на следващия ден на изключително съвещание на Министерски съвет ще приемем програмата за бизнесите, които бяха затворени поради заповедта на министъра.  Очаквам от вторник да могат да се подават заявки онлайн към Агенцията по заетостта ", добави Сачева, написа Novini.bg. 

Ресторантьорският отрасъл във Велико Търново е освободил от работа над 2 000 души

" Този инструмент е за незабавна поддръжка за покриване на приходите на служащите, само че е и за работодателите. Коментират се и нови благоприятни условия по стратегия " Иновации и конкурентноспособност ", за дребните и междинните предприятия. Няма по какъв начин за 2 седмици да обявим всички ограничения, които да покрият всички благоприятни условия ", показа тя.

" Откакто сме оповестили системата на 60/40 има над 70 писма от браншови организации, интерес има. Дава се опция на всички браншове в стопанската система да се възползват. Фондът за гарантиране на вземанията е решение за чиновниците в дребните туроператори. Хората няма да бъдат оставени без никакви приходи. Мислим за спомагателни ограничения в региона на туризма. Във вторник или сряда ще създадем брифинг, с цел да отговорим на най-задаваните въпроси на хората ", приключи министърът.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР