Коронавирусът не подмина и САЩ и вече милиони са затворени по

Коронавирусът не подмина и САЩ и вече милиони са затворени по ...

Наръчник за секс по време на коронавирус.


Коронавирусът не подмина и САЩ и вече милиони са затворени по домовете си, за да спрат разпространението на заразата. А докато ние чуваме непрестанни съвети как да си мием правилно ръцете и да дезинфекцираме всичко наоколо, Здравният департамент в Ню Йорк създаде наръчник за безопасен секс по време на пандемията.

Статията на сайта на Департамента със заглавие Sex and Coronavirus Disease 2019 се разпространи светкавично в интернет пространството. Но заради безбройните подигравки, документът бе премахнат. Ето какво съдържа той.

Според здравния орган, най-безопасно е да правим секс със самите себе си. Звучи доста логично, не можем да отречем... Въпреки че... "хей ръчички, хей ги две, те ми служат най-добре" е рефрен, който трябва да вкараме в действие единствено и само след едно огромно условие - хигиената.
Снимка 472953

Препоръката е да си мием ръцете поне по 20 секунди преди (това ясно) и след (тук вече е късно според нас) мастурбация. Но! Важно е да правим същото и със секс играчките си, използвайки топла вода и сапун.

Следващият по безопасност партньор, когото можем да употребим, е човекът, с когото живеем. Тук могат да станат малки (или не съвсем) недоразумения при тълкуването - особено ако живеем със съквартиранти или роднини.

И така стигаме до втората важна препоръка: да имаме близък контакт, в това число влиза и сексът, с "малък кръг от хора", за да предотвратим разпространението на COVID-19.
Снимка 472955

Департаментът ни съветва да избягваме интимни контакти с всеки, който не е от нашето домакинство. Оргиите също не са никак препоръчителни заради риска от заразяване (но явно, ако се случват, да са поне в малък семеен кръг от хора...).
Pornhub, коронавирусът, как пандемията се отразява на търсенето на порно и на кое място сме в света по това отношение
Българите и коронавирус порното

Какво се случва, когато затворят палавниците по домовете

Феновете на търсенето и намиране на сексуални забавления онлайн също трябва да си дадат почивка за известно време - да се озовем в леглото с непознат в сегашната ситуация, определено не е най-разумното, което можем да направим. Вместо това, властите препоръчват видео секс чатовете, пише New York Post. Слава богу, че го има интернет! И чатовете! И камерите! И сайтовете!

Източник: lifestyle.bg