Коронавирусът не подмина и САЩ и вече милиони са затворени

...
Коронавирусът не подмина и САЩ и вече милиони са затворени
Коментари Харесай

Коронавирусът, Ню Йорк и препоръките на властите за секс по време на пандемията

Коронавирусът не подмина и Съединени американски щати и към този момент милиони са затворени по домовете си, с цел да спрат разпространяването на болестта. А до момента в който ние чуваме непрестанни препоръки по какъв начин да си мием вярно ръцете и да дезинфекцираме всичко в близост, Здравният департамент в Ню Йорк сътвори справочник за безвреден секс по време на пандемията.

Статията на уеб страницата на Департамента със заглавие Sex and Coronavirus Disease 2019 се популяризира стремително в интернет пространството. Но поради безбройните насмешки, документът бе отстранен. Ето какво съдържа той.

Според здравния орган, най-безопасно е да вършим секс със самите себе си. Звучи много разумно, не можем да отречем... Въпреки че... " хей ръчички, хей ги две, те ми служат най-добре " е рефрен, който би трябвало да вкараме в деяние само и единствено след едно голямо изискване - хигиената.

Препоръката е да си мием ръцете най-малко по 20 секунди преди (това ясно) и след (тук към този момент е късно съгласно нас) мастурбация. Но! Важно е да вършим същото и със секс играчките си, употребявайки топла вода и сапун.

Следващият по сигурност сътрудник, който можем да употребим, е индивидът, с който живеем. Тук могат да станат дребни (или не съвсем) недоразумения при тълкуването - изключително в случай че живеем със съквартиранти или родственици.

И по този начин стигаме до втората значима рекомендация: да имаме непосредствен контакт, включително влиза и сексът, с " дребен кръг от хора ", с цел да предотвратим разпространяването на COVID-19.

Департаментът ни поучава да заобикаляме интимни контакти с всеки, който не е от нашето домакинство. Оргиите също не са по никакъв начин целесъобразни поради риска от заразяване (но очевидно, в случай че се случват, да са най-малко в дребен фамилен кръг от хора...).

Феновете на търсенето и намиране на полови занимания онлайн също би трябвало да си дадат отмора за известно време - да се озовем в леглото с чужд в сегашната обстановка, несъмнено не е най-разумното, което можем да създадем. Вместо това, управляващите предлагат видео секс чатовете, написа New York Post. Слава богу, че го има интернет! И чатовете! И камерите! И уеб страниците! /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР