Коронавирусът не е болест, предавана по полов път, посочват здравните

...
Коронавирусът не е болест, предавана по полов път, посочват здравните
Коментари Харесай

Опасен ли сексът по време на пандемия?

Коронавирусът не е болест, излъчена по сексуален път, показват здравните управляващи. Но той е в слюнката и секретите в дихателната система на инфектираните и се предава при директен контакт от човек на човек, написа " Дневник ". В този смисъл и една целувка или орален секс е един от лесните способи за заразяване, в случай че някой от сътрудниците е притежател.

Ако живеете с нормалния си полов сътрудник, нямате признаци и не сте се излагали на евентуална болест, може да се забавлявате в тези стресиращи времена. Особено за интензивно работещите това е време да проявят деликатност, която натовареното ежедневие ги е принудило да жертват. Те най-сетне могат да си извърнат повече внимание и да излязат от цялата обстановка по-щастливи и с по-силна връзка.

Интимният живот в домашна обсада не е елементарно нещо, само че не значи, че би трябвало да се зачеркне изцяло. Винаги има метод да му се откри място сред чистенето, прането, готвенето, работата от вкъщи, укротяването на хлапетата и играта и ученето с тях, терзанието за възрастните близки, по какъв начин икономическата рецесия ще удари фамилния бюджет... Всичко това са неща, които в забележителна степен не можете да контролирате, до момента в който интимността с колегата е нещо под ваш надзор. Това могат да бъдат толкоз прочувствени прекарвания, че на света - въпреки и единствено в тези моменти - оставате единствено двамата на света с обичания човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР