Коронавирусът изправи човечеството пред трудността да се справи с изолацията.

...
Коронавирусът изправи човечеството пред трудността да се справи с изолацията.
Коментари Харесай

Съвети от подводничарите как да се справим с изолацията

Коронавирусът изправи човечеството пред компликацията да се оправи с изолацията. Ако някой знае какво е изолацията, това сигурно са подводничарите. Ето няколко съвета по какъв начин да прекарате времето си в изолираност по-бързо, показани от  BuzzFeed.
Райън Рамзи прекара повече от 20 години в английския флот и е бил пълководец на нуклеарната подводница HMS Turbulent. Той акцентира значимостта на структурата в дневния график.
„ Бързо си създайте обикновен дневен ред и се придържайте към него. Това значи, че ще си дадете време за отмора, за релаксиране и ясна времева рамка за фокусиране върху работата ”, поучава Рамзи.
" На подводницата няма доста място за придвижване, само че с цел да бъдете душевен подготвени за всички задания, би трябвало да сте физически годни и затова упражненията са доста значими ", сподели Рамзи, предава БГНЕС.
Ричард Каванаан е бил оператор на радар на подводница 12 години и твърди, че здравословното хранене е от значително значение, а освен за физическото здраве.
" Ако ядете нездравословни храни, вашият серотонин ще спадне и може да изпаднете в меланхолия ", изясни той.
С него се съгласява Том Херман, който е бил във Военноморски сили 40 години и е командвал две подводници.
Много е потребно да определите точното време за хранене. Можете да следите времето по ежедневните си задължения. Поради липса на придвижване апетитът може да бъде понижен, тъй че спазването на графика на хранене е доста значимо, добави той.
Рон Гордън, който е служил в подводниците от 1964 до 1998 година, акцентира значимостта на заниманието:
" Мнозина имаха разнообразни занимания. Решаваха пъзели, правеха примамки за риби, някои даже плетяха. В морето е най-важно да поддържате мозъка деен и можете да го вършиме с разнообразни занимавки. "
По време на изолираност е от огромно значение поддържането на връзка със фамилията и приятелите. Шегите също са от значително значение съгласно подводничарите.
" Знаехме по какъв начин да се смеем един на различен до сълзи. В моменти, когато стресът е огромен, е доста значимо да се усмихвате за своя сметка. Това ще улесни забравянето на паниките за дреболиите ", споделя Кавано.
Единственото място в подводницата, където можете да сте сами, е вашата кабина.
" Отделете време за себе си като се отдалечите от другите и по-късно правете каквото ви пристигна мислено ", поучава Джон Бейли, който служи на подводница.
Кога и при какви признаци да търсим обезателно лекарска помощ за ковид (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР