Коронавирусът има някакъв реален основен мотив, обаче, както мнозина вече

...
Коронавирусът има някакъв реален основен мотив, обаче, както мнозина вече
Коментари Харесай

Анализатор: Изглежда коронавирусът е прикритие за съвсем друга “епидемия”

Коронавирусът има някакъв действителен главен претекст, обаче, както мнозина към този момент са се досетили, това не е чумата на 21 век, а относително банална зараза, която стартира доста в точния момент, написа в собствен коментар Виталий Аверянов, представен от "Поглед инфо ".

Вижте останалата част от разбора:

Тоест, с други думи, това е черен пиар, детайл на мощна осведомителна война, чиято цел е да се всее суматоха и безпорядък.

Батко Лукашенко също загатна за това оня ден, като сподели, че в Беларус е умерено, а Русия „ гори с ковид “. Да, мозъците и страстите горят.

Досега не са инфектирани доста хора, само че милиони хора са инфектирани с осведомителния вирус. При това отпред на суматохата вървят не простите поданици, а управляващите и служителите, които готвят небивали карантинни ограничения за Русия.

Тази осведомителна война служи като катализатор за рецесия, която би могла да се развие по-бавно - само че в този момент, с помощта на умелото манипулиране на съзнанието, тя ще се форсира доста.

Може би КЛЮЧОВОТО СЪБИТИЕ, обясняващо какво тъкмо се случва, се случи - сред 15 до 16 март. То някак си доста глухо и едва бе разказано в нашите медии. Междувременно нощната и непланирана среща на Федералния запас взе невиждани решения.

Основният лихвен % е подложен на нулата, за което медиите въпреки всичко пишат.

Така нареченият авариен коефициент също е нулиран (тоест банките минават в режим, при който се обезпечава ликвидност без ограничения).

Обявено е „ количествено облекчение “ от 0,7 трилиона $.

Цената на суаповете с водещи скъпи бумаги е понижена до 0,25%.

Не съм икономист, само че мои познати анализатори ми споделиха, че сходни ограничения подхождат на "масов нуклеарен удар ". Тоест, меко казано, тези ограничения са невиждани.

Говорим за събития, доста по-сериозни от случилото се през 2008 година Мащабът на началото на срутва прилича Великата меланхолия, макар че историята не се повтаря безусловно. Този път всичко ще се случи малко по-различно, в сравнение с при Хувър.

Какво общо има коронавирусът с това? Случайно се е оказал причина да стартира рестартиране на международната финансова система? Едва ли.

По-скоро това е акт във война, в която безусловно всички страни и централни банки ще изгубят, както и доста корпорации и в която единствено доста тясна група бенефициенти може да завоюва...

Нещо ми подсказва, че актуалната игра е началото на планувания „ обир на века “, машинация, вследствие на което активите и натрупванията на доста страни, компании и частни лица ще бъдат дейно преразпределени в интерес на актуалната финансова олигархия, и по-конкретно измежду стотиците нейни съставни фамилии. Делът на тяхното имущество в ще нарасне, макар че той и в този момент е доста огромен: през 2010 година беше най-малко 40%, а в този момент е към 50.

Превод: В. Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР